Voor het afnemen van zelfklevende stickers of het inwinnen van informatie over toepassingen, gebruik en variaties van dit product bent u bij Megaflex Bladel aan het juiste adres.

Zelfklevende stickers

Voor het afnemen van zelfklevende stickers of het inwinnen van informatie over toepassingen, gebruik en variaties van dit product bent u bij Megaflex Bladel aan het juiste adres.

Zelfklevende stickers

Voor het afnemen van zelfklevende stickers of het inwinnen van informatie over toepassingen, gebruik en variaties van dit product bent u bij Megaflex Bladel aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment en de jarenlange vakkennis van het produceren van zelfklevende stickerszelfklevende etiketten en labels ontvangt u bij Megaflex altijd de hoogste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt onze stickers op rol, vel of los ontvangen.

Benodigde informatie voor het bestellen van zelfklevende stickers

Om u volledig van dienst te kunnen zijn bij stickers bestellen, hebben wij de nodige informatie nodig. Op deze manier kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Enkele belangrijke punten zijn de aantallen stickers, formaat, materiaal, lijm, toepassing, diameter, druk en kleur. Zijn er enige onduidelijkheden of ziet u graag bepaalde aanpassingen anders? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Oplages zelfklevende stickers

U kunt bij Megaflex Bladel terecht voor zowel een grote als kleine oplages zelfklevende stickers. Voor iedere bestelling leveren wij de beste kwaliteit. Voor een kleine oplage maken we gebruik van de digitiaal druk. Voor grote oplages wordt er gebruik gemaakt van flexodruk. Deze snelle manier van zelfklevende stickers drukken is zeer efficiënt en levert dezelfde hoge kwaliteit als het digitaal drukken. Wij hanteren snelle levertijden, een up-to-date machinepark, korte communicatielijnen en marktconforme prijzen! Vakmanschap met kleefkracht!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten