Transparante stickers laten maken met een eigen logo of tekst, in kleine of grote oplages kunt laten doen u bij Megaflex.

Transparante stickers

Transparante stickers laten maken met een eigen logo of tekst, in kleine of grote oplages kunt laten doen u bij Megaflex.

Transparante stickers

Transparante stickers laten maken met een eigen logo of tekst, in kleine of grote oplages kunt laten doen u bij Megaflex. Wij staan voor een hoge kwaliteit en service zodat u goed geholpen wordt bij het uitzoeken van de juiste etiketten voor uw verpakking. Bekijk nu onze mogelijkheden en vraag uw proefmonster aan!

Transparante stickers voor diverse toepassingen

Bij Megaflex is een ruim aanbod transparante stickers verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan transparante ronde stickerszelfklevende stickers, afneembare stickers, onbedrukte stickers en bedrukte stickers. De bedrukte stickers worden door middel van flexodruk geperst en naar breedte gesneden. Wanneer u uw eigen merk wilt promoten door middel van een eigen etiket is dit altijd mogelijk. Wij leveren stickers transparant aan diverse branches waaronder brood- en banketbakkers, groente- en fruitverwerkers, cosmetica en chemie.

Transparante stickers op rol

Wanneer wij transparante stickers drukken, worden kan dit gebeuren door middel van drie druktechnieken, namelijk: flexodruk, printservice en digitale druk. U kunt bij ons drukken tot en met 8 kleuren in lijn of full color. De vormen waarin u stickers kunt bedrukken zijn erg divers, van ronde transparante stickers tot langwerpige of vierkante stickers. Wanneer de stickers gedrukt zijn worden ze naar uw bedrijf gestuurd en kunt u beginnen met het bestickeren van de gewenste producten.

Transparante stickers bestellen

Bij Megaflex Bladel BV is het mogelijk doorzichtige stickers te bestellen van hoge kwaliteit in diverse oplages. Bestel kleine oplages tegen aantrekkelijke prijzen en creëer een eigen brand imago. Het is tevens mogelijk om proefmonsters te bestellen voordat u een grotere afname van stickers doet. Wanneer u tevreden bent over uw proefmonsters kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier invullen en versturen. Bij Megaflex staan wij voor een hoge kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd volgens de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en BRC.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten