Megaflex produceert stickers voor alle soorten ondergronden, maar in dit artikel gaan wij dieper in op stickers voor op hout. Stickers worden voor vele soorten doeleinden gebruikt.

Stickers voor op hout

Megaflex produceert stickers voor alle soorten ondergronden, maar in dit artikel gaan wij dieper in op stickers voor op hout. Stickers worden voor vele soorten doeleinden gebruikt.

Stickers voor op hout

Megaflex produceert stickers voor alle soorten ondergronden, maar in dit artikel gaan wij dieper in op stickers voor op hout. Stickers worden voor vele soorten doeleinden gebruikt. Sommige productstickers zijn gericht op het trekken van de aandacht van de consument. Andere stickers worden gebruikt voor industriële doeleinden zoals het aanduiden van voorraden in magazijnen. Wij leggen u graag uit naar welke aspecten u dient te kijken bij het kiezen van een sticker voor uw product.

Ongeacht de manier waarop uw bedrijf stickers gebruikt, is de ondergrond van de sticker van essentiële belang voor uw stickerkeuze. Wilt u stickers voor op houten producten gaan gebruiken? Dan is het verstandig om uzelf de volgende vraag te stellen: Welk soort afwerking heeft het hout dat u van een sticker wilt gaan voorzien?

De afwerking van het hout is van belang bij uw stickerkeuze, omdat de kleefkracht daar vanaf hangt. Wilt u bijvoorbeeld een product met vlak MDF gaan bestickeren? Dan volstaat een sticker met gemiddelde kleefkracht. Zoekt u stickers voor op hout dat ruwer is, zoals steigerplanken? Dan raden wij aan om stickers met een grotere kleefkracht te gebruiken.

Daarnaast dienen hout stickers met industriële doeleinden slijtvast te zijn. Onze stickers kunnen worden voorzien van een speciale beschermlaag, waardoor ze tegen stootje kunnen en beschermt zijn in verschillende omstandigheden. Het maakt overigens niet veel uit van welke boom het hout van uw product afkomstig is. Indien u verwijderbare stickers zoekt, dan helpen wij u graag bij het zoeken van een sticker die geen plakresten achterlaat. Megaflex adviseert u wat de beste stickers voor op hout van uw product zijn. Zoekt u een sticker voor uw product met een gladde ondergrond van glas, zoals wijnetiketten, dan kunt u het beste kiezen voor onze etiketten met een gemiddelde kleefkracht. Neem contact met ons op voor een advies op maar voor uw product.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten