Megaflex produceert stickers voor alle soorten ondergronden, maar in dit artikel gaan wij dieper in op stickers voor op hout. Stickers worden voor vele soorten doeleinden gebruikt.

Stickers voor op hout

Onze - stickers voor op hout - worden altijd voorzien van dé beste kleefkracht. Kies voor onze speciale beschermlaag, waardoor ze beschermt zijn tegen alle omstandigheden.

Stickers voor op hout van Megaflex

Stickers worden voor vele soorten doeleinden gebruikt. Sommige stickers zijn gericht op het trekken van de aandacht van de consument. Andere stickers worden gebruikt voor industriële doeleinden zoals het aanduiden van voorraden in magazijnen. Megaflex produceert stickers voor alle soorten ondergronden, maar in dit artikel gaan wij dieper in op stickers voor op hout. Wij leggen u graag uit naar welke aspecten u dient te kijken bij het kiezen van een sticker voor uw product.

Afwerking van uw stickers

Ongeacht de manier waarop uw bedrijf stickers gebruikt, is de ondergrond van de sticker van essentiële belang voor uw stickerkeuze. Wilt u stickers voor op houten producten gaan gebruiken? Dan is het verstandig om uzelf de volgende vraag te stellen: Welk soort afwerking heeft het hout dat u van een sticker wilt gaan voorzien?

De afwerking van het hout is namelijk van belang bij uw stickerkeuze, omdat de kleefkracht daar vanaf hangt. Wilt u bijvoorbeeld een product met vlak MDF gaan bestickeren? Dan volstaat een sticker met gemiddelde kleefkracht. Zoekt u stickers voor op hout dat ruwer is, zoals steigerplanken? Dan raden wij aan om stickers met een grotere kleefkracht te gebruiken.

Waar worden de stickers voor gebruikt?

Daarnaast dienen hout stickers met industriële doeleinden slijtvast te zijn. Onze stickers kunnen worden voorzien van een speciale beschermlaag, waardoor ze tegen stootje kunnen en beschermt zijn in verschillende omstandigheden. Het maakt overigens niet veel uit van welke boom het hout van uw product afkomstig is. Indien u verwijderbare stickers zoekt, dan helpen wij u graag bij het zoeken van een sticker die geen plakresten achterlaat.

Persoonlijk advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag wat de beste stickers voor uw houtproducten zijn. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Dit kan via het contactformulier of bel ons op 0497 – 64 11 84 voor een advies op maat!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten