Stickers op maat laten bedrukken voor uw producten? Bij Megaflex kunnen we stickers op maak drukken naar wens voor veel industrieën.

Stickers op maat

Stickers op maat laten bedrukken voor uw producten? Bij Megaflex kunnen we stickers op maak drukken naar wens voor veel industrieën.

Stickers op maat

Stickers op maat laten bedrukken voor uw producten? Bij Megaflex kunnen we stickers op maat drukken naar wens voor veel industrieën. Met onze vakbekwame medewerkers en korte communicatielijnen kunt u bij ons stickers op maat laten maken met de grootst mogelijke zorgen. Ons eigen machinepark bestaat uit hoogstaande printers en drukkers waardoor wij de hoge kwaliteit van onze stickers op maat kunnen garanderen.

Stickers op maat laten maken

Bij Megaflex zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends waardoor wij snel en vakkundig kunnen inspelen op veranderingen. Elke industrie is anders en dit geldt ook voor de vereisten van stickers en labelsBedrukte stickers kunnen worden gebruikt om te informeren, maar ook om te waarschuwen. In sommige branches zijn er bepaalde vereisten waaraan stickers moeten voldoen. Bij Megaflex hebben we al jarenlange ervaring in diverse industrieën, waaronder de voedingsindustrie, cosmetica branche, chemie en reiniging industrie en nog vele andere branches. Onze specialisten kunnen u daarom ook helpen en adviseren bij het ontwerp van uw stickers, zodat deze voldoen aan uw wensen, maar ook aan de vereisten van de branche.

Stickers op maat bestellen

Stickers op maat kunnen bij Megaflex zowel in kleine als grote oplages besteld worden. Door ons diverse machinepark kunnen wij aan veel soorten wensen voldoen. Voor bedrukte stickers die in grote oplages besteld worden, maken wij gebruik van de flexodruk persen. De flexodruk produceert stickers op maat in een snel tempo en op vakkundige wijze in de hoogst haalbare kwaliteit. Wilt u stickers laten maken in een kleine oplage? Bij een kleine oplage maken wij gebruik van onze digitale drukpersen. De printers drukken op zorgvuldige wijze haarscherpe stickers. De digitale drukpersen zijn ook uitermate geschikt van nummering of variabele teksten.

Stickers op maat met spoed

Wilt u op zeer korte termijn etiketten, labels of stickers laten drukken? Neem hiervoor contact op met onze binnendienst. Bij Megaflex doen we er alles aan om uw stickers op maat zo spoedig mogelijk te leveren. Het is zelfs mogelijk dat uw bestelling de dag erna al wordt geleverd. Hiervoor is het wel van belang dat bestanden op de juiste manier worden aangeleverd, zodat wij direct aan de slag kunnen met het printen en drukken van de stickers.

Materiaal en kleefkracht

Afhankelijk van uw wensen en de toepassing waarvoor de stickers worden gebruikt, zullen onze specialisten u adviseren in de materiaalkeuze en de juiste kleefkracht. Hierdoor blijven uw stickers in de betreffende situatie perfect leesbaar en kleven. Het motto van Megaflex is niet voor niets: vakmanschap met kleefkracht! De materiaalkeuze en de kleefkracht is voor elk product anders. Wij leveren de stickers op rol aan bedrijven in vrijwel elke branche, zowel de chemie industrie, logistiek, cosmetica, voedingsindustrie en nog vele andere branches.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten