Wilt u stickers laten maken van hoge kwaliteit? Dan is Megaflex Bladel BV uw geschikte partner. Megaflex is een familiebedrijf met een compacte en efficiënte organisatie en heeft meer dan 16 jaar ervaring in het produceren van stickers.

Stickers laten maken

Wilt u stickers laten maken van hoge kwaliteit? Dan is Megaflex Bladel BV uw geschikte partner. Megaflex is een familiebedrijf met een compacte en efficiënte organisatie en heeft meer dan 16 jaar ervaring in het produceren van stickers.

Stickers laten maken

Wilt u stickers laten maken van hoge kwaliteit? Dan is Megaflex Bladel BV uw geschikte partner. Megaflex is een familiebedrijf met een compacte en efficiënte organisatie en heeft meer dan 16 jaar ervaring in het produceren van stickers. U kunt stickers laten drukken voor iedere branche en industrie. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplages. Wilt u meer informatie over het laten maken van stickers? Neem dan eens contact op met onze professionele medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Hoe werkt het drukken van stickers? 

Voor het stickers drukken gebruikt Megaflex een drietal druktechnieken. Dit wordt uitgevoerd door middel van de flexodrukdigitale druk of via onze printservice. U heeft bij ons de mogelijkheid om tot en met 8 kleuren in lijn of full colour te drukken. Nadat de stickers bedrukt zijn worden alle stickers verpakt in functionele dozen en opgestuurd naar het opgegeven leveradres. De productie hoeft dan niet onderbroken te worden. Wilt u ook stickers laten maken door Megaflex? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op!

Stickers bestellen bij Megaflex

Bij ons kunt u eenvoudig stickers bestellen tegen zeer scherpe prijzen. U heeft hierbij een keuze uit zelfklevende stickers, afneembare stickers, bedrukte stickers of blanco stickers. U kunt ook stickers laten maken met barcodes, nummering en (variabele) teksten. Ook voor spoedorders draaien wij onze hand niet om, hiervoor kunnen wij u ook van dienst zijn. Megaflex beschikt over uitstekende apparaten die het mogelijk maken om de stickers op een hoogwaardige manier te produceren. Door deze werkwijze kunnen wij u te allen tijde een hoge kwaliteit garanderen. Wij ontnemen alle zorgen bij het bestellen van stickers!

Over Megaflex

Megaflex is een familiebedrijf wat zijn oorsprong vindt in 1996. De loop der jaren is Megaflex uitgegroeid tot een grote, stabiele organisatie op het gebied van etiketten. Wij produceren onze etiketten, stickers en labels voor vele branches in zowel grote als kleinere oplages. Wij staan bekend om de structuur van onze organisatie. Deze is compact en efficiënt waardoor u profiteert van onze korte lijnen op het gebied van communicatie. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten