Wilt u topkwaliteit stickers kopen? Dan bent u bij Megaflex in Bladel aan het juiste adres! Megaflex is leverancier van topkwaliteit stickers in allerlei soorten, maten en materialen.

Stickers kopen

Wilt u topkwaliteit stickers kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Megaflex is dé leverancier van topkwaliteit stickers in allerlei soorten, maten en materialen.

Stickers kopen

Wilt u topkwaliteit stickers kopen? Dan bent u bij Megaflex in Bladel aan het juiste adres! Megaflex is leverancier van topkwaliteit stickers in allerlei soorten, maten en materialen. Wij realiseren ieder type sticker in het gewenste formaat en met de juiste kleefkracht. Hierbij is de situatie waarin de sticker wordt toegepast van essentieel belang. Bedrukte stickers moeten namelijk in iedere situatie goed blijven plakken en leesbaar zijn. Stickers voor in vochtige situaties hebben een andere lak en kleefkracht dan stickers voor droge situaties. Dit zijn belangrijke punten waar u rekening dient te houden bij het stickers kopen. Heeft u hierbij hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste stickers.

Waarom stickers kopen bij Megaflex?

Waarom moet u stickers kopen bij Megaflex? Wij geven u graag een antwoord op deze vraag. Wij zijn al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het produceren en leveren van topkwaliteit stickers aan bedrijven in verschillende branches. In welke hoeveelheid wilt u stickers kopen? Megaflex levert stickers op rol in elke oplage, zowel grote als kleine oplage. Voor grote oplages maken wij gebruik van onze hoogstaande flexodruk persen, voor kleine oplages worden onze digitale drukpersen ingezet. Beide persen zorgen voor hoge kwaliteit stickers. Wij beschikken over een eigen state-of-art machinepark. Dit betekent dat wij het gehele productieproces nauwlettend in de gaten kunnen houden. 

In welke branches is X-com werkzaam? 

Bij Megaflex kunt u terecht voor stickers en etiketten voor iedere branche. Denk hierbij aan de voedselindustrie, cosmetica, chemie, logistiek en diverse andere branches. Wij bieden de juiste stickers aan voor ieder bedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke stickers wij moeten ontwikkelen voor welke branche. Wilt u advies voor uw branche? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Stickers kopen? Probeer eerst een proefmonster!

Twijfelt u nog over het feit of u stickers wilt kopen? Vraag eerst eens een proefmonster bij ons aan. Zo weet u precies welke kwaliteit stickers u in huis haalt. Voldoen de stickers aan de verwachte wensen? Dan kunt u direct een offerte op maat bij ons aanvragen. Heeft u vragen over het aankoopproces van stickers bij Megaflex, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij werken altijd onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht. Ervaar het zelf!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten