Stickers drukken? Dan is Megaflex Bladel voor u het juiste adres. Het drukken van stickers wordt uitgevoerd door verschillende druktechnieken.

Stickers drukken

Stickers drukken? Dan is Megaflex Bladel voor u het juiste adres. Het drukken van stickers wordt uitgevoerd door verschillende druktechnieken.

Stickers drukken

Stickers drukken? Dan is Megaflex Bladel voor u het juiste adres. Het drukken van stickers wordt uitgevoerd door verschillende druktechnieken. Bij Megaflex maken we gebruik van een flexodruk, digitale druk of via onze printservice waar we de mogelijkheid hebben tot 8 kleuren in lijn of full colour te printen. Met onze diverse druktechnieken kunnen we u altijd voorzien van de juiste stickers. We verwerken de stickers op rol, in zig-zag of op een A4 vel. Wilt u onze kwaliteit eerst zelf beoordelen? Vraag dan een proefmonster aan en ontvang bedrukte of blanco stickers in het juiste materiaal. Stickers drukken is onze passie en dat ziet u terug in onze producten.

Stickers drukken via Flexodruk 

Met de flexodruk maken wij hoge kwaliteit stickers. De flexodruk zorgt ervoor dat er geen kleurverschuiving plaatsvindt door het rekken van het materiaal. De kleuren worden direct na elkaar gedrukt zodat ze altijd precies aansluiten. De stickers worden vervolgens gedroogd via een UV-lamp en afgewerkt als stickers op rol, zig-zag of op een A4 vel. Wilt u stickers drukken via een flexodruk? Dan heeft u een ruime keuze uit het te bedrukken materiaal. Onze flexodruk is veelzijdig inzetbaar. 

Stickers bedrukken via een digitale druk 

Stickers laten drukken kan ook via de digitale druk. Het voordeel van de digitale druk is dat de opstartkosten relatief laag zijn. Daarom zijn stickers bedrukken via de digitale druk ook voor kleinere oplages interessant. De digitale druk leent zich ook uitermate geschikt voor het bedrukken van unieke stickers zoals barcodes of nummering. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden van het bedrukken van stickers via de digitale druk. 

Stickers drukken bij Megaflex

Naast het drukken van stickers via de flexodruk en digitale druk is het bij Megaflex ook mogelijk om stickers te drukken via onze printservice. Op basis van uw wensen worden stickers van hoge kwaliteit bedrukt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een uitgebreid en professioneel advies. Wilt u advies op locatie? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

Stickers drukken en bestellen 

Stickers bestellen kan voor elke oplage, zowel klein als groot. Bij Megaflex worden stickers op maat gedrukt. Wij bedrukken stickers voor elke branche. Of u nu stickers wilt bestellen voor in de voedselindustrie, logistiek, cosmetica of chemie. Megaflex heeft voor elke situatie en voor elk product de juiste stickers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten