Bij Megaflex Bladel BV kunt u stickers bestellen van de beste kwaliteit. Wij zijn al meer dan 16 jaar specialist op het gebied van stickers drukken en leverancier in zowel binnen- als buitenland.

Stickers bestellen

Bij Megaflex Bladel BV kunt u stickers bestellen van de beste kwaliteit. Wij zijn al meer dan 16 jaar specialist op het gebied van stickers drukken en leverancier in zowel binnen- als buitenland.

Stickers bestellen

Bij Megaflex Bladel BV kunt u stickers bestellen van de beste kwaliteit. Wij zijn al meer dan 16 jaar specialist op het gebied van stickers drukken en leverancier in zowel binnen- als buitenland. Met zeer aantrekkelijke prijzen is stickers bestellen bij Megaflex zeer aangenaam. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen met de beste zorg worden opgepakt waarna we er voor zorgen dat die hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Wilt u zich eerst laten informeren voordat u begint met het bestellen van stickers? Dat is natuurlijk mogelijk. U kunt bij ons ook een proefmonster aanvragen zodat u onze kwaliteit zelf kunt testen. Wij staan voor vakmanschap met kleefkracht. 

Verschillende soorten stickers bestellen

Het is bij Megaflex mogelijk om verschillende soorten stickers te bestellen. Zo hebben wij onder andere ronde stickers en zelfklevende stickers in ons assortiment. Wij hebben stickers, labels en etiketten voor elke denkbare branche. Zo leveren wij stickers aan brood- en banketbakkers, groente- en fruitverwerkers tot aan bedrijven in de cosmeticalogistiek en chemie en reiniging. Wij bieden u dus volop mogelijkheden. Twijfel dus niet langer om stickers te bestellen en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Stickers bestellen in grote en kleine oplages

U kunt bij Megaflex stickers bestellen in zowel grote als kleine oplages. Voorafgaand aan het traject zullen we de specifieke wensen bespreken zodat er gekeken kan worden naar de beste oplossing. Stickers printen doen wij op het hoogste niveau. Wij hebben een eigen state-of-art machinepark. Dit betekent dat wij de volledige controle behouden over het productieproces. Na het bedrukken leveren wij de stickers op rol, via een zig-zag vouw of op een A4 vel. Ze worden altijd in functionele dozen verpakt, zodat de verzending altijd in goede staat bij u wordt bezorgd. Na het produceren verzenden wij de stickers zo snel mogelijk naar u toe. 

Wij geven u graag advies

Wilt u graag stickers bestellen bij Megaflex, maar heeft u hierover nog vragen? Bijvoorbeeld welke stickers het meest geschikt zijn voor uw branche of welke kleefkracht de stickers nodig hebben? Dan helpen wij u hier graag bij. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van advies te voorzien. Het is van bij de productie van de stickers van belang dat de stickers het juiste materiaal en de juiste kleefkracht wordt toegepast. Zo is er namelijk een ander materiaal of kleefkracht nodig op het moment dat u stickers zoekt voor vochtige ruimtes dan wanneer u stickers nodig heeft voor in droge situaties met veel licht. In iedere situatie moeten de stickers goed leesbaar zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin optimaal adviseren.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten