Het produceren en leveren van ronde stickers op rol is voor Megaflex Bladel BV dagelijkse routine.

Ronde stickers op rol

Het produceren en leveren van ronde stickers op rol is voor Megaflex Bladel BV dagelijkse routine.

Ronde stickers op rol

Het produceren en leveren van ronde stickers op rol is voor Megaflex Bladel BV dagelijkse routine. Met meer dan 16 jaar ervaring in stickers en etiketten is Megaflex voor u het juiste adres voor het afnemen van zowel grote als kleine oplages stickers. Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ronde stickers op rol worden veelal gebruikt voor reclame uitingen, prijs aanduidingen en horeca instellingen en kunnen worden geleverd in diverse typen papier of kunststof zoals fluor, coat, thermisch direct, PE of PP.  Vragen over onze diverse materialen stickers of wellicht overige vragen over ronde stickers op rol? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Ronde stickers op rol; druktechnieken

Bij het produceren van ronde stickers op rol hanteren wij een tweetal druktechnieken; flexodruk en digitaal drukken. Bij flexodruk hanteren we een standaard levertijd van 10 werkdagen, terwijl dit bij digitale druk 5 werkdagen betreft. Dit is afhankelijk van de oplage. Bij een grote afname stickers wordt er gekozen voor flexodruk, een kleine afname en het printen van barcodes of variabele data voor de digitale druk. Zelfs voor spoedorders bent u bij Megaflex aan het juiste adres! Laat u zich eens uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden voor het produceren en leveren van ronde stickers op rol.

Ronde stickers, diverse toepassingen

Ronde stickers worden gebruikt voor diverse toepassingen, denk hierbij aan:

  • Kortingsstickers
  • Stickers van logo’s
  • Productstickers
  • Marketing uitingen (vloerstickers, stickers om uit te delen, guerilla marketing)

Naast deze toepassingen zijn er nog vele andere toepassingen te bedenken waar ronde stickers gebruikt worden. Ronde stickers bij Megaflex zijn in vele kleuren te bestellen waardoor ze altijd passen bij de boodschap die u uit wilt dragen.

Ronde stickers op rol; Megaflex

Naast het afnemen van ronde stickers op rol kunt u bij Megaflex ook terecht voor printers, scanners of andere apparatuur. Wij leveren alles op het gebied van etiketten, labels en stickers drukken. Wilt u eerst onze kwaliteit stickers testen? Dat kan! U heeft de mogelijkheid om een aantal proefmonster stickers te bestellen en onze topkwaliteit zelf te ervaren. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. We zeggen dan ook niet voor niets: Vakmanschap met kleefkracht!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten