Glasstickers zijn stickers die geschikt zijn om op glas te plakken. Bij Megaflex drukken wij stickers en etiketten voor allerlei soorten gebruik. Bij glasstickers is de kleefkracht belangrijk omdat de inhoud van glas vaak vloeistof is.

Glasstickers

Glasstickers zijn stickers die geschikt zijn om op glas te plakken. Bij Megaflex drukken wij stickers en etiketten voor allerlei soorten gebruik. Bij glasstickers is de kleefkracht belangrijk omdat de inhoud van glas vaak vloeistof is.

Glasstickers

Glasstickers zijn stickers die geschikt zijn om op glas te plakken. Bij Megaflex drukken wij stickers en etiketten voor allerlei soorten gebruik. Bij glasstickers is de kleefkracht belangrijk omdat de inhoud van glas vaak vloeistof is. Bij Megaflex zorgen we er voor dat u kwalitatieve etiketten kunt gebruiken voor uw producten. Het is hierdoor belangrijk dat wij weten voor welke toepassing en welk product de etiketten zijn. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over het ontwerpen en drukken van etiketten.

Glasstickers van Megaflex 

Megaflex is de specialist voor zowel blanco etiketten als gedrukte etiketten. Bij Megaflex maken we gebruik van diverse kleefkrachten, afhankelijk van het product en de toepassing. Zo kunt u bij ons terecht voor permanente etiketten, maar ook afneembare etiketten. Door het gebruik van diverse kleefkrachten en beschermlagen kunnen wij de stickers zo maken dat ze geschikt zijn voor de toepassing, zoals diepvries of afwas. Ook stickers op glas stemmen we geheel af op uw product. 

Het gebruik van glasstickers

Stickers voor op glas en etiketten worden gebruikt om te informeren en te waarschuwen, maar ook om een etiket van een product aantrekkelijker en opvallender te maken. Voor het gebruik in een winkel is het belangrijk dat het etiket duidelijk is, maar ook aanspreekt. Door onze diverse druktechnieken hebben wij de mogelijkheid om zowel grote als kleine oplagen glasstickers te maken. 

Glasstickers bestellen bij Megaflex

Wij ontwerpen en drukken al etiketten voor diverse branches, waaronder de cosmetica industrie en de voedingsindustrie. Maar ook voor producten die in andere branches vallen kunt u bij ons terecht. Onder branches vindt u de huidige branches waarvoor wij al stickers drukken. Twijfelt u of weet u niet zeker of we voor uw branche etiketten of stickers kunnen ontwerpen en drukken? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons voor alles terecht, wij geven zowel advies, maar wij drukken ook glas stickers en etiketten als u de specificaties wel al weet. Megaflex heeft al jarenlang ervaring in het drukken van stickers voor op glas, u kunt bij ons dus vertrouwen op hoge kwaliteit. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten