Bedrukte stickers komen bij Megflex in verschillende maten, soorten en hoeveelheden. Door onze moderne drukpersen is het mogelijk om ieder type stickers in welke aantallen dan ook te bedrukken.

Bedrukte stickers

Bedrukte stickers komen bij Megaflex in verschillende maten, soorten en hoeveelheden. Door onze moderne drukpersen is het mogelijk om ieder type stickers in welke aantallen dan ook te bedrukken.

Bedrukte stickers

Bedrukte stickers komen bij Megaflex in verschillende maten, soorten en hoeveelheden. Door onze moderne drukpersen is het mogelijk om ieder type stickers in welke aantallen dan ook te bedrukken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We dragen de uiterste zorg aan onze bedrukte stickers en zorgen ervoor dat al onze relaties voorzien worden van de hoogste kwaliteit bedrukte stickers. Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u ten alle tijden goed wordt geholpen wordt en antwoord krijgt op al uw vragen.

Bedrukte stickers in iedere branche

Megaflex levert bedrukte stickers aan vrijwel iedere denkbare branche. Denk bijvoorbeeld eens aan de voedselindustrie, logistiek, cosmetica en chemie. Voor iedere omstandigheid kunnen we de juiste bedrukte stickers printen. Bedrukte stickers voor vochtige ruimtes worden aan de hand van andere materialen bedrukte dan stickers voor droge ruimtes. Per situatie zal worden bepaald welk type stickers geschikt zijn voor uw branche.

Druktechnieken

Bedrukte stickers moeten een mooie, strakke uitstraling hebben en dit bereiken we met geavanceerde machines. Wij maken gebruik van een viertal flexodruk persen met een variatie aan breedtes, zodat we altijd direct kunnen schakelen indien nodig. Onze digitale drukpersen leveren bedrukte etiketten op topkwaliteit. Deze stickers worden zorgvuldig bedrukt en gesneden op het juiste formaat. Deze druktechniek wordt dan ook voornamelijk toegepast bij kleine oplages.

Bedrukte stickers bestellen

Voordat u bedrukte stickers wilt bestellen kunt u ook eerst enkele proefmonsters bij ons aanvragen. Op deze manier kunt u zelf onze hoge kwaliteit stickers testen. Bent u tevreden, dan kunt u bij onze medewerkers uw gewenste bedrukte stickers bestellen. Er wordt voor u dan een offerte op maat gemaakt. Het is wel zo fijn om te weten wat u van ons kunt verwachten. Wij werken dan ook onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten