Megaflex Bladel BV is leverancier van topkwaliteit stickers. Al ruim 20 jaar zijn wij de specialist als het gaat om het ontwikkelen en bedrukken van etiketten. Wij leveren onze stickers zowel in binnen- als buitenland.

Stickers

Megaflex Bladel BV is leverancier van topkwaliteit stickers. Al ruim 20 jaar zijn wij de specialist als het gaat om het ontwikkelen en bedrukken van etiketten. Wij leveren onze stickers zowel in binnen- als buitenland.

Stickers

Megaflex Bladel BV is leverancier van topkwaliteit stickers. Al ruim 20 jaar zijn wij de specialist als het gaat om het ontwikkelen en bedrukken van etiketten. Wij leveren onze stickers zowel in binnen- als buitenland. Wij beschikken over een eigen machinepark waardoor wij de productie volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij leveren bedrukte stickers op rol, zig-zag gevouwen stickers en zelfklevende stickers op vel in diverse materialen en soorten. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Wilt u stickers bestellen van hoge kwaliteit, dan is Megaflex Bladel voor u de juiste partner!

Grote en kleine oplage stickers

Bij Megaflex kunt u stickers kopen voor zowel grote als kleine oplages. U heeft hierbij de keuze uit vele soorten stickers, zoals blanco stickers, zelfklevende stickers, bedrukte stickers of ronde stickers. U kunt bij ons zowel voor grote als kleine oplage stickers terecht. Kleine tot middelgrote oplages en oplages met spoed worden uitgevoerd door de HP Indigo digitale drukpersen. Wanneer wij stickers drukken in grote oplages dan wordt dit uitgevoerd door middel van de Arsoma flexo drukpersen. De kwaliteit van deze drukpersen is haarscherp en de productiesnelheid is hoog. Dus stickers laten drukken in zowel grote als kleine oplages stickers is voor Megaflex kinderspel. Wij zorgen iedere keer weer voor de beste kwaliteit stickers op maat!

Stickers voor diverse branches

Wij kunnen voor u stickers drukken die voor diverse branches van toepassing zijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van stickers voor de voedingsindustrie, voor de cosmeticabranche en de logistiek. Maar ook voor drank, olie- en smeermiddelen en chemische producten staan wij voor u klaar. Zo leveren we bedrukte stickers voor de meest uiteenlopende bedrijven, van brood- en banketbakkers tot aan vleesverwerkers en chemie bedrijven.

Over Megaflex Bladel BV

Met jarenlange ervaring in het drukken en bedrukken van stickers, etiketten en labels is Megaflex Bladel BV de geschikte leverancier op dit gebied. Het bedrijf hanteert een platte organisatiestructuur waarbij de communicatielijnen kort worden gehouden. Dit houdt in dat Megaflex meteen kan anticiperen op iedere wens of aanpassing. Ook zorgen wij er altijd voor dat uw order op tijd wordt geproduceerd en geleverd. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten