Over Megaflex

Inmiddels is het familiebedrijf van de familie van Limpt sinds 1996 succesvol uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30 medewerkers en een ‘vast’ klantenbestand in verschillende branches in zowel binnen- als buitenland. Megaflex is weliswaar groter geworden maar het bedrijf is en blijft door de platte organisatiestructuur compact en efficiënt.

Een compacte, efficiënte organisatie

Orders worden van begin tot einde begeleid door één centrale afdeling. Dit is op zichzelf wellicht niet direct onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. De kracht zit echter in de platte organisatiestructuur waardoor communicatielijnen kort zijn. Dit betekent dat de betreffende binnendienstmedewerker rechtstreeks communiceert met de productieafdeling, de transporteurs en leveranciers om uw specifieke klantwensen en –eisen te realiseren. Het resultaat: het gewenste etiket wordt in de juiste hoeveelheid, op tijd en op de juiste plaats bij u afgeleverd tegen een scherpe prijs.

Etiketten en labels voor diverse branches

Het aantal klanten van Megaflex is in de loop der jaren in diverse branches in Nederland maar ook in België en Duitsland progressief gegroeid. Het klantenbestand bestaat uit grote en kleine afnemers van etikettenstickers en labels; van brood- en banketbakkers, groente- en fruitverwerkers, vleesverwerkers tot visverwerkers. Maar ook de industrie van dierenvoeding, farmacie, logistiekchemie en cosmetica is Megaflex totaal niet vreemd.

Flexo drukpersen en HP Indigo digitale drukpersen

Voor grote oplagen etiketten gebruikt Megaflex flexodruk. Voor kleine tot middelgrote oplagen en spoedorders bieden de HP Indigo digitale drukpersen een interessante uitkomst. De insteltijden van de HP Indigo drukpers zijn namelijk kort, de kwaliteit is haarscherp, de productiesnelheid is hoog en er zijn diverse belijmingsmogelijkheden met verschillende kleefkrachten. Tevens biedt digitaal drukken de mogelijkheid om etiketten te voorzien van variabele data en tekst zoals voor o.a. barcodes, EG etiketten, oplopende nummering en stellingetiketten.

Megaflex uw leverancier voor etiketten

Bij Megaflex vinden we kwaliteit belangrijk. Doordat wij de productie in eigen handen hebben zorgen wij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. In ons eigen machinepark hebben wij flexo en digitale persen zodat wij etiketten kunnen maken voor verschillende situaties. Al onze productiematerialen hebben wij op voorraad, zodat we bestelde voedseletiketten snel kunnen leveren. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplagen aan etiketten. Weet u nog niet welk etiket voor voedingsmiddelen u nodig heeft voor uw product? Onze ervaren vakkundige mensen kunnen u adviseren over de benodigde food labels voor binnen- en buitengebruik.

Het laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten

Aankomende events

Toon alle events