Label stickers zijn de vergelijken met zelfklevende etiketten. De label stickers zijn vaak bedoelt om informatie te verschaffen over het product.

Sticker labels

Label stickers zijn de vergelijken met zelfklevende etiketten. De label stickers zijn vaak bedoelt om informatie te verschaffen over het product.

Sticker labels

Label stickers zijn de vergelijken met zelfklevende etiketten. De label stickers zijn vaak bedoelt om informatie te verschaffen over het product. Het is daarom ook belangrijk dat de labels goed leesbaar zijn. De label stickers die Megaflex drukt zijn zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken en zijn hierdoor ook met veel licht goed leesbaar. De label stickers zijn bestand tegen vocht en kunnen langdurig blootgesteld worden aan licht. 

Label stickers van Megaflex

Megaflex produceert en levert labels voor elke branche. Zo drukken wij labels voor bedrijven in de voedselindustrie, logistiek, cosmetica en chemie. Wij zorgen ervoor dat de juiste kleefkracht, lak en kwaliteit toegepast worden zodat de labels in elke situatie goed blijven plakken en duidelijk zichtbaar blijven. Wilt u ook labels bestellen die precies bij uw product passen? Neem contact met ons op! 

Label sticker proefmonster bestellen

Wilt u eerst een proefmonster van onze label stickers bestellen zodat u zelf de kwaliteit kunt beoordelen? Dat is mogelijk bij Megaflex. Wij kunnen u enkele bedrukte of blanco label stickers opsturen. 

Bestellen bij Megaflex

Onze vakkundige medewerkers vinden het belangrijk dat aan al uw verwachtingen voldaan wordt. Ons motto is niet voor niets: Vakmanschap met kleefkracht! Bij Megaflex kunt u label laten drukken en bestellen in veel soorten materialen en vormen. Vierkant, ovaal, rond, rechthoek of een eigen model in kunststof, papier of kartonnen labels. Alles is mogelijk. Als u interesse heeft in het bedrukken van label stickers bij Megaflex, kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. 

Label stickers leasecontract voor printen

U heeft bij Megaflex ook de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten. Wij kunnen u dan voorzien van printers en labels inclusief onderhoud. Het voordeel van het zelf drukken van stickers is dat u veel tijd kunt besparen. Onze adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen wordt er gekeken welke mogelijkheden we voor u hebben. Wanneer u een leasecontract met ons afsluit, level wij u de label stickers op rol in welke vorm en materiaal dan ook. Stickers bestellen bij Megaflex? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten