Plastic labels kunnen voor veel diverse toepassingen gebruikt worden. Kunststof labels kunt u laten drukken bij Megaflex om belangrijke informatie weer te geven voor uw product.

Plastic labels

Plastic labels kunnen voor veel diverse toepassingen gebruikt worden. Kunststof labels kunt u laten drukken bij Megaflex om belangrijke informatie weer te geven voor uw product.

Plastic labels

Plastic labels kunnen voor veel diverse toepassingen gebruikt worden. Kunststof labels kunt u laten drukken bij Megaflex om belangrijke informatie weer te geven voor uw product. Plastic labels kunnen gedrukt worden via TTR lint of op de persen van Megaflex in een meer kleuren druk. Kunststof labels worden in alle industrieën gebruikt. Het voordeel van kunststof labels is dat ze geen vocht, vuil of andere vervuiling toe laten in het product of het etiket. 

Kunststof labels

Kunststof labels bestaan in veel diverse varianten. Plastic labels zijn geschikt om informatie op te printen. Dit kan belangrijke informatie over het product zijn, maar ook informatie om te waarschuwen over de inhoud van het product. Plastic tags kunnen worden gebruikt als hanglabel, maar worden ook vaak gebruikt voor in vochtige omstandigheden. De plastic tags zijn voorzien van een afscheurbare rand en bevatten geen lijm. Ook hebben we speciale plastic labels die voorzien zijn van een extra zware lijm voor op moeilijk te plakken ondergronden. In diverse omstandigheden is het noodzakelijk dat plastic labels niet kunnen scheuren, ook hier hebben we bij Megaflex geschikt materiaal voor. 

Plastic labels van Megaflex

Bij Megaflex is het mogelijk om elke soort informatie te drukken op plastic labels. In elke industrie worden bedrukte labels gebruikt om producten te voorzien van informatie. In een aantal industrieën zijn er bepaalde vereisten en verplichte veiligheidswaarschuwingen. Megaflex heeft in diverse branches al jarenlange ervaring in het labels bedrukken. Bij Megaflex kunt u terecht als u zelf niet geheel weet waar uw kunststof labels aan dienen te voldoen. Onze adviseurs die in uw branche zijn gespecialiseerd, kunnen u helpen met het ontwerpen en drukken van de labels.

Gerecyclede plastic labels

Een gedeelte van de plastic labels die u kunt laten bedrukken bij Megaflex, kunnen worden gerecycled. Echter is de levensduur van kunststof etiketten niet altijd even lang. Vaak treed er vervuiling op in het gerecyclede materiaal waardoor het aantal keren dat kunststof labels gerecycled kunnen worden, afneemt. Wilt u plastic labels bedrukken voor een kleine of een grote oplage? Bij Megaflex kunt u voor elke oplage terecht. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten