Labels printen? Bij Megaflex kunt u terecht voor het bedrukken van etiketten en het printen van labels. Wij kunnen labels printen met barcode, variabele nummering of andere tekst.

Labels printen

Labels printen? Bij Megaflex kunt u terecht voor het bedrukken van etiketten en het printen van labels. Wij kunnen labels printen met barcode, variabele nummering of andere tekst.

Labels printen

Labels printen? Bij Megaflex kunt u terecht voor het bedrukken van etiketten en het printen van labels. Wij kunnen labels printen met barcode, variabele nummering of andere tekst. Al jarenlang printen we bij Megaflex labels voor verschillende branches in zowel binnen- als buitenland. De labels die we maken kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen, afhankelijk waar ze voor nodig zijn kiezen wij het beste materiaal en de passende druktechniek. 

Labels printen bij Megaflex

Labels printen die geheel aansluiten aan uw wensen, dat is wat we bij Megaflex doen. In sommige gevallen dient een label voor extra informatie, waarschuwing of aandacht trekken. Samen met u zorgen we ervoor dat de benodigde labels voorzien zijn van alle informatie. Labels kunnen worden gebruikt voor veel diverse producten. Het is hierbij belangrijk dat het label voldoet aan wetgeving, maar ook dat het label past bij het product. 

Labels printen op maat

Bij Megaflex leveren we bedrukte labels in verschillende soorten en maten, zowel voor kleine als grote oplage. Labels bedrukken bij Megaflex wordt gedaan met een flexodruk, digitale druk en andere HD full colourprinters. Door onze diverse druktechnieken kunnen wij labels printen op maat. De druktechniek die we toepassen is onder andere afhankelijk van de toepassing van de labels, de grootte van de oplage en het materiaal waarvan de labels worden gemaakt. 

Labels printen voor diverse branches

De branches waarvoor Megaflex label stickers print, verschillen sterk van elkaar. Zo kunnen we labels printen voor broodbakkers, vleesverwerkers, maar ook voor chemie en cosmetica organisaties. Als wij labels printen garanderen we topkwaliteit. Wilt u deze kwaliteit eerst zelf ervaren? Dan kunt u enkele proefmonsters bestellen. Wij hanteren de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit. Heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan gerust contact met ons op. Als u interesse heeft in het labels printen van Megaflex, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten