Labels bestellen voor uw product? Labels bestellen bij Megaflex is de juiste keuze als u op zoek bent naar kwalitatieve labels die voldoen aan de specificaties voor uw product.

Labels bestellen

Labels bestellen voor uw product? Labels bestellen bij Megaflex is de juiste keuze als u op zoek bent naar kwalitatieve labels die voldoen aan de specificaties voor uw product.

Labels bestellen

Labels bestellen voor uw product? Labels bestellen bij Megaflex is de juiste keuze als u op zoek bent naar kwalitatieve labels die voldoen aan de specificaties voor uw product. Bij Megaflex kunnen we labels bedrukken voor veel soorten branches. Zo hebben wij al jarenlange ervaring in de voedingsindustrie, cosmetica, chemie en reiniging, logistiek, olie en smeermiddelen en dranketiketten. U kunt bij ons labels bestellen die geheel worden gemaakt zoals u dit wilt. Hierbij wordt er rekening gehouden met regelgeving en wetten die in bepaalde branches van toepassing zijn. 

Labels bestellen bij Megaflex

Een label is niet alleen functioneel voor informatie te verschaffen, maar zorgt er ook voor dat uw product een aantrekkelijke uitstraling krijgt. In veel branches zijn labels de manier om een product te laten opvallen tussen de vele andere producten. Als u labels gaat bestellen bij Megaflex, zorgen onze adviseurs ervoor dat het ontwerp precies voldoet aan uw wensen. Zo profiteert u ervan dat uw label al de informatie verschaft die iemand nodig heeft, maar ook dat uw label opvalt. 

Labels bestellen met diverse druktechnieken

Doordat wij labels bedrukken voor diverse branches, maken wij gebruik van diverse druktechnieken. Zo hebben wij een digitale HP pers, flexodruk en een blanco pers. In elke branche en voor elk product is een ander soort label vereist. Dit is afhankelijk waarvoor het label toegepast wordt. Bedrukte labels moeten bijvoorbeeld geschikt zijn voor de diepvries, permanent, snel hechtend of juist afneembaar zijn. Afhankelijk van het materiaal, de toepassing en de grootte van de oplagen zullen wij de juiste druktechniek toepassen. 

Grote en kleine oplage labels bestellen

Labels bestellen kan in kleine en grote oplagen. Bij Megaflex kunnen we hier flexibel mee omgaan, omdat we labels op maat maken. De bedrijven die bij Megaflex labels bestellen zijn werkzaam in de voedingsindustrie, logistiek, cosmetica en de chemiebranche. Maar ook voor andere branches kunnen wij labels printen. Wilt u labels bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook een proefbestelling plaatsen, zodat u de kwaliteit eerst zelf kunt ervaren. Heeft u nog vragen over labels bestellen of andere vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze vakmensen. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten