Labels bedrukken zodat uw van de juiste informatie worden voorzien? Of wilt u etiketten laten drukken om uw producten te laten opvallen?

Labels bedrukken

Labels bedrukken zodat uw van de juiste informatie worden voorzien? Of wilt u etiketten laten drukken om uw producten te laten opvallen?

Labels bedrukken

Labels bedrukken zodat uw van de juiste informatie worden voorzien? Of wilt u etiketten laten drukken om uw producten te laten opvallen? Bij Megaflex kunnen we de hoogste kwaliteit labels bedrukken voor de scherpste prijs. In elke branche worden er andere vereisten gesteld aan labels. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse soorten branches, zijn wij in staat om de juiste labels te drukken die voldoet aan de wet- en regelgeving van de branche. 

Labels drukken in diverse materialen

Bij Megaflex kunt u alle soorten labels bedrukken. Wij kunnen labels drukken in full colour, lijn drukwerk of wellicht een combinatie van technieken. Wij kunnen labels bedrukken van papier, kunststof of karton in glans, hoogglans, transparant of kleur. Onze ervaren specialisten kunnen u helpen met de juiste labels te bedrukken. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en wat voor uw product de beste oplossing is. 

Labels bedrukken van hoge kwaliteit

Elke branche heeft andere vereisten voor bedrukte labels. Wij kunnen uw labels bedrukken op maat zodat labels voldoen aan de regel en wetgeving die in de betreffende branche geldt. Bij Megaflex kunt u er van uitgaan dat u de hoogste kwaliteit labels ontvangt, voor de scherpste prijs. Uiteraard is het mogelijk om eerst een proefbestelling te plaatsen. Zo kunt u de kwaliteit zelf ervaren en kunnen wij eventueel nog gewenste aanpassingen doorvoeren.  

Groot machinepark voor labels te bedrukken

Bij Megaflex hebben we diverse soorten digitale drukken en persen om de juiste labels voor het juiste product te kunnen drukken. Door het grote aanbod kunnen wij flexibel werken en kunnen wij ook snel leveren. U heeft bij ons de mogelijkheid om zowel kleine als grote oplages aan etiketten en labels te bestellen. Bij Megaflex bieden we een scherpe prijs. Heeft u interesse in bedrukte labels van Megaflex? Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Labels op rol

Voor labels op rol ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat we beschikken over een state-of-art machinepark zult u altijd de beste kwaliteit labels ontvangen. Wij maken gebruik van verschillende druktechnieken waardoor u verzekert bent van altijd een vervulling van uw behoefte op het gebied van labels!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten