Megaflex Bladel BV levert bedrukte labels in vele soorten en maten. Vraag eens naar dit uitgebreide assortiment aan papieren, kartonnen en kunststof bedrukte labels met een keuze uit glans, hoogglans, transparant of wit.

Bedrukte labels

Megaflex Bladel BV levert bedrukte labels in vele soorten en maten. Vraag eens naar dit uitgebreide assortiment aan papieren, kartonnen en kunststof bedrukte labels met een keuze uit glans, hoogglans, transparant of wit.

Bedrukte labels

Megaflex Bladel BV levert bedrukte labels in vele soorten en maten. Vraag eens naar dit uitgebreide assortiment aan papieren, kartonnen en kunststof bedrukte labels met een keuze uit glans, hoogglans, transparant of wit. De veelzijdigheid van Megaflex Bladel BV in bedrukte labels is eindeloos te noemen. Laat u eens adviseren door onze deskundige medewerkers die u graag voorzien van het juiste advies.

Bedrukte labels van topkwaliteit

Megaflex Bladel BV is groot in bedrukte labels van topkwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat wij werken met producten en machines van topklasse. Met meer dan 16 jaar ervaring is het familiebedrijf Megaflex uitgegroeid tot een compacte en efficiënte organisatie met een enorm klantenbestand in zowel binnen- als buitenland. De kracht van een compacte organisatie is de directe interne communicatie waardoor wij aanpassingen en wensen direct kunnen doorvoeren. Wij hanteren dan ook een snelle en efficiënte levering.

Bedrukte labels op rol

We leveren de bedrukte labels of bedrukte etiketten op rol voor zowel grote als kleine oplages. De labels of etiketten worden nadat ze bedrukt zijn, verpakt in functionele dozen en naar het gewenste adres opgestuurd. U heeft ook de mogelijkheid om de bedrukte labels op rol bij ons in voorraad te stallen, waarna op aanvraag het gewenste aantal wordt opgestuurd. Voor verdere vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0497 64 11 84 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Druktechniek bedrukte labels

U kunt bij Megaflex Bladel kiezen uit twee verschillende druktechnieken; Flexodruk en digitaal drukken. Voor kleine oplages bedrukte labels is digitaal drukken uitermate geschikt. Het is een druktechniek die ook vaak wordt gebruikt bij het bedrukken van barcodes of nummering. Het grote voordeel van digitaal drukken zijn de lage opstartkosten. De tweede druktechniek is de flexodruk. Flexodruk is ideaal voor het bedrukken van grote oplages labels in hoge kwaliteit. Met de flexodruk kunnen we bedrukte labels leveren aan iedere branche, zowel voor binnen als buiten.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten