Labels komen in veel verschillende soorten en maten: belijmd of ongelijmd en bedrukte labels van kunststof, papier of kartonnen labels. Deze labels worden gebruikt in verschillende industrieën.

Labels

Labels komen in veel verschillende soorten en maten: belijmd of ongelijmd en bedrukte labels van kunststof, papier of kartonnen labels. Deze labels worden gebruikt in verschillende industrieën.

Labels

Labels komen in veel verschillende soorten en maten: belijmd of ongelijmd en bedrukte labels van kunststof, papier of kartonnen labels. Deze labels worden gebruikt in verschillende industrieën zoals de mode-industrie, verwerkingsbedrijven tot zelfs aan de dierenvoeding industrie, logistiek en chemie. Labels bedrukken kan bij Megaflex Bladel BV voor iedere toepassing, of het nu gaat om kratkaarten, tags, food graded materialen of standaard toepasbaar materiaal. Geïnteresseerd in labels printen bij Megaflex? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Bestel labels van hoge kwaliteit

Bij Megaflex Bladel BV staat kwaliteit leveren hoog in het vaandel. Wij leveren dus uitsluitend labels van hoge kwaliteit. Daarbij wordt een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. De labels zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en afmetingen. Zo kunt u bij ons ook labels bestellen die uiterst geschikt zijn voor vochtige omstandigheden. Deze variant labels nemen geen vocht op en hierdoor blijft het label altijd goed leesbaar. Wilt u de kwaliteit van de labels en label stickers eerst testen? Dat is bij ons mogelijk! Wij sturen u dan enkele proefmonsters op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Labels bestellen in kleine en grote oplages

Het is bij Megaflex zowel mogelijk om labels te bestellen in grote als kleinere oplages. De kartonnen labels worden op rol, op vel of zig-zag gevouwen en in hanteerbare dozen verpakt. Daarna worden ze uiteraard bij u op het gewenste adres afgeleverd. Voor het drukken van grote oplages wordt bij Megaflex gebruik gemaakt van de Arsoma Flexo drukpersen. Wanneer u een kleine oplage labels bestelt worden de HP Indigo drukpersen gebruikt. De productiesnelheid van deze drukpersen ligt hoog en de kwaliteit hiervan is haarscherp. Wij hebben een eigen machinepark waardoor wij de controle houden over het gehele productieproces. 

Waarom kiezen voor Megaflex?

Als u kiest voor Megaflex dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit etiketten. Ons familiebedrijf is inmiddels flink gegroeid en inmiddels werken bij ons meer dan 30 werknemers. Wij werken zowel voor bedrijven in Nederland als het buitenland. Een van onze sterke punten is dat wij werken met een platte organisatiestructuur waardoor u profiteert van een efficiënte werkwijze. De bestelde producten worden altijd op tijd bij u geleverd. Omdat wij werkzaam zijn voor vele verschillende branches hebben wij een breed klantenbestand. Benieuwd naar wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten