Labelrewinders en dispensers Megaflex, member company Optimum Group

Labelrewinders en dispensers

Een labelrewinder wikkelt uw etiketten na het printen direct op. Een labeldispenser is een praktisch apparaat om etiketten te scheiden van het rugpapier. Bekijk de mogelijkheden!

Labelrewinders en dispensers


Een labelrewinder wikkelt uw etiketten na het printen direct op. Dit is vooral handig als u grote aantallen etiketten in één keer print. De etiketten worden netjes opgerold en zijn daarmee sneller en gemakkelijker te hanteren voor verdere verwerking. Wij leveren rewinders in alle soorten en maten, ook voor speciale vormen of voor vochtige omstandigheden. 

Een labeldispenser is een praktisch apparaat om etiketten te scheiden van het rugpapier. Ze zijn er in handmatige en (semi-)automatische uitvoeringen. Welk type het beste past bij uw werksituatie, hangt onder meer af van het formaat etiket, de oplage en de toepassing. Wij geven u graag advies over de ideale labeldispenser voor uw specifieke situatie.

Persoonlijk deskundig advies

Onze medewerkers maken Megaflex bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt dat het prettig is om met Megaflex zaken te doen! Dagelijks staan ruim 60 medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en nemen u zo veel mogelijk zorg uit handen. De directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders.

Sales support 

U krijgt van ons een scherpe offerte op basis van de wensen en eisen die u aangeeft. Na akkoord daarop gaan wij aan de slag met uw order. Wij zijn een flexibele organisatie, dus als u met een spoedopdracht komt, dan maken wij daar ruimte voor. Tussentijds staat uw vaste contactpersoon altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten