GHS labels zijn ontworpen door de Verenigde Naties om etiketten voor gevaarlijke stoffen op een universele wijze te classificeren.

GHS Labels

GHS labels zijn ontworpen door de Verenigde Naties om etiketten voor gevaarlijke stoffen op een universele wijze te classificeren.

GHS labels

GHS labels zijn ontworpen door de Verenigde Naties om etiketten voor gevaarlijke stoffen op een universele wijze te classificeren. GHS staat voor Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals. GHS stickers zijn bedoelt voor chemische stoffen en preparaten en worden op dezelfde wijze voorzien van indeling, kenmerking en etikettering. Sinds 1 juni 2015 is het in geheel Europa verplicht om gebruik te maken van ghs etiketten bij gevaarlijke stoffen. Bent u op zoek naar de juiste chemie en reiniging labels? Megaflex zorgt voor de juiste ghs etikettering. 

Universele ghs stickers

Ghs stickers bevatten pictogrammen met symbolen om de gevarenklasse aan te duiden. Verder bevat een ghs label een gevarenaanduiding, veiligheidsaanbevelingen en signaalwoorden zodat de producten op de juiste manier vervoerd worden. Maar op deze manier kan de ontvanger van de producten de goederen ook op de juiste manier opslaan. 

Voordelen van ghs labels

Het grote voordeel van GHS labels is dat er voor export naar het buitenland geen rekening meer gehouden hoeft te worden met aparte veiligheidsinstructies. Voorheen was het noodzakelijk om voor diverse delen in de wereld aparte veiligheidsinstructies op te stellen. Met behulp van ghs stickers is dit niet meer nodig. 

Ghs labels drukken bij Megaflex

Megaflex voert het ontwerp en het drukwerk van ghs stickers uit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op vakkundige wijze adviseren over het gebruik van ghs labels binnen uw onderneming. Megaflex maakt gebruikt van diverse professionele printers en drukkers waardoor we hoge kwaliteit etiketten drukken. Ghs labels vallen onder de branche chemie en reiniging bij Megaflex. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort etiketten. Onze adviseurs helpen u graag met vragen omtrent de juiste etikettering voor uw product.

Megaflex; uw etiketten specialist

Bij Megaflex ontwerpen en drukken we etiketten voor diverse branches. Onze etiketten voldoen aan de juiste voorwaarden. Bij etiketten ontwerpen wordt er niet alleen rekening gehouden met regelgeving, maar ook met het juiste ontwerp. In de cosmetica branche is de uitstraling en het opvallen belangrijk bij een etiket. Met het juiste label worden producten aantrekkelijk gemaakt. Gevaarsetiketten dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen, zodat ze universeel bruikbaar zijn.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten