Gevaarsetiketten bestaan wereldwijd in diverse soorten, waaronder GHS labels, CLP en ADR.

Gevaarsetiketten

Gevaarsetiketten bestaan wereldwijd in diverse soorten, waaronder GHS labels, CLP en ADR.

Gevaarsetiketten

Gevaarsetiketten bestaan wereldwijd in diverse soorten, waaronder GHS labels, CLP en ADR. Laat uw gevaarsetiketten bij Megaflex drukken waardoor u altijd voldoet aan de gestelde eisen van het betreffende product. Het gebruik van gevaarsetiketten is verplicht zodat de gebruiker, zowel vervoerder, als consument, weet om welke stoffen het gaat. Uit veiligheidsredenen wordt daarom bij etiketten voor gevaarlijke stoffen gebruik gemaakt van symbolen en waarschuwingen. Bij ghs etiketten wordt gebruik gemaakt van universele symbolen die wereldwijd dezelfde betekenis hanteren. 

Gevaarsetiketten bij Megaflex

Bij Megaflex zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van etiketten, stickers en labels voor veel diverse toepassingen. Bij Megaflex kunt u terecht voor etiketten van producten in elke branche. Zo worden er bij ons cosmetica etiketten gedrukt, maar ook stickers voor de voedingsindustrie, logistiek, olie- en smeermiddelen en dranketiketten. Gevaarsetiketten behoren tot onze branche chemie en reiniging. Hier kunt u meer informatie verkrijgen over de diverse gevaarsetiketten. U kunt ook onze medewerkers raadplegen met alle vragen omtrent gevaarsetiketten. 

Etiketten voor gevaarlijke stoffen drukken

Door onze jarenlange ervaring in het drukken van etiketten voor chemische stoffen, kunnen wij u op professionele wijze adviseren over het toepassen van een bepaald labelsysteem in uw organisatie. Bij Megaflex ontwerpen en drukken we gevaarsetiketten in eigen huis. Met onze diverse printers maken wij hoge kwaliteit etiketten voor gevaarlijke stoffen die in alle omstandigheden blijven kleven. Gevaarsetiketten van Megaflex voldoen aan regelgeving en eisen met betrekking tot gevaarlijke stoffen. 

Etiketten voor diverse branches

Elke branche is anders en voor elke branche zijn andere etiketten benodigd. Het verschil kan zitten in kleefkracht, maar ook het doel waarvoor ze dienen. Gevaarsetiketten worden gebruikt om te waarschuwen en informeren. Labels in de voedingsindustrie worden gebruikt om het product aantrekkelijk te maken en het te laten opvallen. Bekijk de branches waarin Megaflex gespecialiseerd is in het drukken van etiketten. U heeft bij Megaflex zowel de mogelijkheid om kleine en grote oplagen te laten drukken. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten