Megaflex Bladel BV produceert etiketten en bedrukte labels in flexodruk of digitaal drukken. Flexodruk is een grafische techniek voor het behalen van uitstekende resultaten.

Flexodruk

Megaflex Bladel BV produceert etiketten en bedrukte labels in flexodruk of digitaal drukken. Flexodruk is een grafische techniek voor het behalen van uitstekende resultaten.

Flexodruk

Megaflex Bladel BV produceert etiketten en bedrukte labels in flexodruk of digitaal drukken. Flexodruk is een grafische techniek voor het behalen van uitstekende resultaten. We kunnen hierdoor hoogwaardige full colour etiketten drukken in grote aantallen. Hiervoor wordt de Flexo HD druktechniek gebruikt. Voor bedrukte etiketten met flexo druk we materialen zoals thermisch tot gecoat papier, polyetheen, polypropyleen, transparante tot fluor etiketten. Zelfs de lijmzijde is te bedrukken. Met de flexodruk techniek kunnen we elke aanvraag behandelen voor zowel binnen als buiten etiketten en bijzondere toepassingen zoals diepvriesproducten en chemische producten.

Hoe werkt flexodruk?

Wanneer gebruik gemaakt wordt van de druktechniek ‘’flexodruk’’, ook wel anilinedruk genoemd, wordt gebruik gemaakt van een flexibele drukvorm. De drukplaatis gemaakt van rubber. Op deze plaat wordt het te drukken bestand geplaatst in reliëf, dit kan bijvoorbeeld een tekst of afbeelding zijn. De inkt wordt vervolgens in de uitsparingen van de drukplaat aangebracht. De inkt die gebruikt wordt bij flexodruk is dun en sneldrogend, deze kan zowel op waterbasis als op basis van oplosmiddel zoals ethanol gemaakt worden.

De kwaliteit van flexodruk

Wanneer u voor flexodruk kiest, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Het grote voordeel van flexodruk is dat er geen sprake is van kleurverschuiving door rekken van materiaal. Meerdere kleuren worden direct na elkaar gedrukt, waardoor ze altijd exact aansluiten. Flexodruk is inmiddels een populaire druktechniek. Megaflex biedt u de scherpste prijzen voor flexodruk. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Vragen over flexodruk

Heeft u vragen over de werkwijze van  flexodruk of heeft u interesse in etiketten vanuit deze grafische druktechniek? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0497 64 11 84 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag bij vragen over onze producten en service! Voor de beste kwaliteit drukwerk bent u bij Megaflex juist!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten