Megaflex is producent en leverancier van zelfklevende etiketten op rol, op vel of zigzag gevouwen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van zelfklevende etiketten van de beste kwaliteit.

Zelfklevende etiketten op rol

Megaflex is producent en leverancier van zelfklevende etiketten op rol, op vel of zigzag gevouwen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van zelfklevende etiketten van de beste kwaliteit.

Zelfklevende etiketten op rol | Topkwaliteit etiketten

Megaflex is producent en leverancier van zelfklevende etiketten op rol, op vel of zigzag gevouwen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van zelfklevende etiketten van de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van hoogstaande printers die uw zelfklevende etiketten op rol in full HD printen, zowel voor grote als kleine oplages. Geef zelf de voorkeur aan voor het aantal etiketten op rol, de diameter van de rol en of hier sprake is van een binnenwikkeling of buitenwikkeling. Al deze factoren spelen een rol bij het leveren van zelfklevende etiketten op rol. Bij onduidelijkheden kunt u uiteraard onze vakkundige medewerkers om hulp vragen.

Zelfklevende etiketten voor iedere branche

Wij leveren zelfklevende bedrukte en blanco etiketten voor iedere denkbare branche in zowel Nederland als België. Onze afnemers zijn afkomstig uit de voedselindustrie, logistiek, farmacie, chemie, cosmetica en vele andere branches. Zelfklevende etiketten op rol nodig voor vochtige toepassingen of andere situaties? Dat is voor Megaflex Bladel geen probleem. Geef bij het bestellen van de zelfklevende etiketten op rol aan waarvoor ze gebruikt worden, zodat de juiste etiketten geleverd worden. Etiketten voor vochtige toepassingen hebben namelijk een sterkere kleefkracht dan etiketten voor product aanduiding in supermarkten.

Barcodes en nummering op zelfklevende etiketten

Uiteraard is het ook mogelijk om unieke zelfklevende etiketten te drukken zoals barcodes en nummering. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van onze eigen digitale drukpersen. Door de lage opstartkosten is digitaal drukken uitermate geschikt voor het bedrukken van etiketten in kleine oplages. Deze bedrukte etiketten worden in full HD geleverd en garandeert onze kwaliteit. Geïnteresseerd in een grote oplage, dan maken wij gebruik van onze flexodruk persen. Wij hebben voor iedere toepassing het beste materiaal. Vraag eens naar de mogelijkheden!

Zelfklevende etiketten op rol van hoge kwaliteit

Wij leveren zelfklevende etiketten op rol van hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vadel. Etiketten op rol kunnen geleverd worden in zowel grote als kleine oplages. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, of bent u nieuwsgierig naar onze etiketten op rol? Neem dan contact met ons op.

Etiketten op rol

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de juiste etiketten laten maken, dan worden deze gesplit op rollen en in hanteerbare dozen verpakt. De etiketten op rol zijn dan gereed voor opslag of verzending. Meer informatie over etiketten op rol bedrukken? Neem dan eens contact met ons op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten