Megaflex Bladel BV is sinds jaren topproducent van zelfklevende etiketten. Wij bieden thermisch direct, coat, vellum, kartonnen of kunststof etiketten op rol. U heeft keuze genoeg.

Zelfklevende etiketten

Megaflex Bladel BV is sinds jaren topproducent van zelfklevende etiketten. Wij bieden thermisch direct, coat, vellum, kartonnen of kunststof etiketten op rol. U heeft keuze genoeg.

Zelfklevende etiketten

Megaflex Bladel BV is sinds jaren topproducent van zelfklevende etiketten. Wij bieden thermisch direct, coat, vellum, kartonnen of kunststof etiketten op rol. U heeft keuze genoeg. Kies daarbij uit blanco etiketten of wellicht bedrukte etiketten door middel van flexodruk of digitaal drukken. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad. Naast zelfklevende etiketten hebben wij een samenwerkingsverband met een bedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van printers, software, etiketteerlijnen, barcodescanners en dergelijke. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Zefklevende etiketten van Megaflex

Wij produceren zelfklevende etiketten in alle soorten en maten voor kleine en grote oplages. Op zoek naar ronde etiketten op rol? Geen probleem, wij beschikken over een ruim assortiment zelfklevende etiketten in verschillende afmetingen en materialen. Het is zelfs mogelijk om etiketten op de lijmzijde te bedrukken. Informeer naar de vele mogelijkheden en onze scherpe prijzen. U staat versteld!

Zelfklevende etiketten; proefmonster

Wilt u onze kwaliteit zelfklevende etiketten zelf ervaren? Vraag dan eens enkele proefmonsters aan en test zelf onze zelfklevende etiketten op uw producten! Op deze manier bent u er zeker van dat u kiest voor kwaliteit! Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Geef de specifieke wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat u op de afgesproken datum de juiste hoeveelheid zelfklevende etiketten op rol ontvangt. Zo kan uw productie ongestoord verder. Wij werken dan ook onder het motto: vakmanschap met kleefkracht!

Toepassingen voor zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten worden voor vele toepassingen gebruikt, dit omdat ze op bijna alle oppervlakten blijven plakken. Wanneer u de zelfklevende etiketten wilt gebruiken voor machinale toepassing dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze zelfklevende etiketten zijn erg geschikt voor grote productie aantallen maar ook voor groeiende bedrijven die kleine oplages verwerken. Onze etiketten kunnen in vele kleuren gedrukt worden.

Zelfklevende etiketten; contact Megaflex

Heeft u vragen over de afmeting, stevigheid of kwaliteit van onze zelfklevende etiketten, of wilt u een bestelling plaatsen? Benader ons dan telefonisch via 0497 64 11 84 of vul het onderstaande contact formulier in. Ons deskundig personeel staat u graag te woord!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten