Laat uw wijnetiketten professioneel drukken bij Megaflex. Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om elk soort etiket te drukken. Wij streven naar een snelle levering. U heeft ook de mogelijkheid om eerst een proefdruk te bestellen.

Wijnetiket

Laat uw - wijnetiketten - professioneel drukken door ons uitgebreide machinepark. Hierdoor zijn wij in staat om elk soort etiket te drukken - inclusief een snelle levering!

Wijnetiket van Megaflex

Een wijnetiket is een belangrijke bron van informatie voor de koper. Maar een wijnetiket is ook bepalend voor de uitstraling van het product. Een bijpassend wijnetiket geeft de juiste indruk van de kwaliteit wijn die zich in de fles bevind. 

Bij Megaflex maken we een wijnetiket precies zoals u dit wilt, zodat deze past bij het product. Wij drukken uw etiket in elke gewenste vorm, kleur of materiaal; Of u nu een moderne uitstraling wilt, of juist een klassieke, een gouden rand of een zilveren rand, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Interesse in een proefdruk?

Laat uw wijnetiketten professioneel drukken door ons uitgebreide machinepark! Hierdoor zijn wij in staat om elk soort etiket te drukken - inclusief een snelle levering! Wilt u eerst de kwaliteit zelf beoordelen? Dat kan! Vraag onze specialisten naar een - geheel gratis - proefdruk. 

Mocht u bevestigd zijn van onze kwaliteit dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of direct telefonisch contact met ons op nemen via +31(0)497-641184.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten