Transparante etiketten zijn voor veel producten geschikt. Bij Megaflex werken we dagelijks met een zeer deskundig team aan het bedrukken van etiketten, labels en stickers voor een grote diversiteit aan producten.

Transparante etiketten

Transparante etiketten zijn voor veel producten geschikt. Bij Megaflex werken we dagelijks met een zeer deskundig team aan het bedrukken van etiketten, labels en stickers voor een grote diversiteit aan producten.

Transparante etiketten

Transparante etiketten zijn voor veel producten geschikt. Bij Megaflex werken we dagelijks met een zeer deskundig team aan het bedrukken van etiketten, labels en stickers voor een grote diversiteit aan producten. Doorzichtige etiketten kunnen gebruikt worden als u het product zelf niet teveel wilt bedekken met een etiket. Doorzichtige etiketten zorgen ervoor dat de informatie goed zichtbaar is, maar dat het design van het product niet aangetast wordt. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Door ons uitgebreide aanbod aan druktechnieken en deskundige medewerkers zijn wij in staat om elke aanvraag uit te voeren. Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw bestelling met etiketten op rol zo snel mogelijk geleverd wordt. 

Doorzichtige etiketten van Megaflex

Elk product moet worden voorzien van informatie of waarschuwingen. De juiste etiketten zijn daarom van groot belang. Megaflex heeft ervaring in veel diverse branches. Onze adviseurs kunnen u daarom ook helpen met het ontwerpen van het etiket, zodat uw product is voorzien van de juiste informatie. Ook als producten wettelijk vereiste informatie vereisen, kunnen wij u helpen met etiketten drukken.

Diverse druktechnieken

Elke bestelling wordt bij ons op maat afgehandeld. We maken gebruik van digitaal drukken of een flexodruk. Afhankelijk van het soort etiket en de grootte van de oplage, zullen wij voor de juiste manier van drukken kiezen. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit transparante etiketten. Afhankelijk van de toepassing van het etiket, wordt bepaald welk materiaal en welke kleefkracht gebruikt wordt. 

Waarom transparante etiketten?

Etiketten transparant maken kan er voor zorgen dat het design van uw product niet aangetast wordt. Maar met transparante etiketten kunt u er wel voor zorgen dat uw product voorzien wordt van de benodigde informatie. Uiteraard kunt u etiketten laten drukken die geheel aansluiten op uw wensen. Wij kunnen voor elk product transparante etiketten drukken, ook transparante adresetiketten is een mogelijkheid bij Megaflex. 

Diverse kleefkrachten

De kleefkracht, en dus de belijming van de etiketten, is afhankelijk van diverse factoren. Zowel het materiaal, de ondergrond en de omgeving waarin de etiketten worden gebruikt een grote rol. Maar de gewenste kleefkracht is ook bepalend. Wordt het etiket bijvoorbeeld in een diepvries gebruikt, buiten met diverse weersomstandigheden of in vochtige ruimtes? Dan bepalen we samen met u wat een geschikte kleefkracht is voor de transparante etiketten. 

Megaflex – altijd scherpe prijzen

Bij ons vindt u de beste prijs/kwaliteitverhouding voor etiketten, labels en stickers. U kunt bij ons eerst een proefetiket bestellen, zodat u de kwaliteit zelf kunt ervaren. Mocht u toch nog wijzigingen willen aanbrengen, dan kunnen we dit na ontvangst van het proefetiket, doorvoeren. Wilt u transparante etiketten bestellen voor uw product? Dat kan eenvoudig. Vul het offerte formulier onder aan deze pagina in en wij zullen snel contact met u opnemen. Uiteraard zijn de offerteaanvragen altijd vrijblijvend. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten