Ronde etiketten die ervoor zorgen dat uw product informeert, waarschuwt of de aandacht trekt? Bij Megaflex kunt u ronde etiketten bestellen in diverse soorten en maten.

Ronde etiketten

Ronde etiketten die ervoor zorgen dat uw product informeert, waarschuwt of de aandacht trekt? Bij Megaflex kunt u ronde etiketten bestellen in diverse soorten en maten.

Ronde etiketten

Ronde etiketten die ervoor zorgen dat uw product informeert, waarschuwt of de aandacht trekt? Bij Megaflex kunt u ronde etiketten bestellen in diverse soorten en maten. Wij maken al meer dan 20 jaar etiketten voor diverse branches. In elke branche zijn andere soorten ronde etiketten, of andere soort etiketten, vereist. Onze deskundige zorgen ervoor dat uw etiket volledig voldoet aan de vereisten die gesteld worden in de branche waarin uw product zich bevindt. 

Ronde etiketten bij Megaflex bestellen

Bij Megaflex zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van ronde etiketten die geschikt zijn voor veel diverse toepassingen. Heeft u etiketten nodig die geschikt zijn voor diepvries, logistieke doeleinde of prijsaanduidingen? Megaflex kan u voorzien van de juiste etiketten. Afhankelijk van de toepassing waarvoor de etiketten gebruikt gaan worden, bepalen onze medewerkers de juiste kleefkracht. Doordat wij ronde etiketten op maat maken, heeft u altijd de etiketten die geheel geschikt zijn voor uw product.

Grote en kleine oplages

Bij Megaflex is het mogelijk om ronde etiketten te bestellen in zowel kleine als grote oplages. Door ons grote en uitgebreide machinepark zijn wij in staat om elke bestelling op maat te verwerken. Op basis van de gewenste bestelling en de grootte van de bestelling, kiezen wij de druktechniek die het beste past. Als u ronde etiketten in een grote oplage nodig heeft, zullen wij onze flexodruk gebruiken. Voor kleine oplages maken wij gebruik van de digitale drukpersen, die dezelfde kwaliteit waarborgen. Wij leveren de bedrukte etiketten op rol of op vel. 

Ronde etiketten voor prijsaanduidingen

Ronde etiketten om de prijs van uw product aan te duiden zijn noodzakelijk. Voor prijsaanduidingen kunt u ook gebruikmaken van onze diverse fluor materialen, zowel geprint met een aanduiding van de prijs of een actie of blanco etiketten. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over etiketten voor een andere toepassing. Neem contact op met onze deskundige en wij helpen u graag verder.

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij Megaflex kunt u etiketten laten maken die geheel passen bij uw product. Met meer dan 20 jaar ervaring is Megaflex gespecialiseerd in het produceren en leveren van topkwaliteit etiketten en labels. Onze strakke organisatiestructuur zorgt ervoor dat wij op elke aanvraag snel kunnen anticiperen. Uiteraard kunt u ook eerst een proefmonster ontvangen van uw gewenste ronde etiketten. Op deze manier kunt u zelf de kwaliteit beoordelen. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten