Bent u op zoek naar printeretiketten? Megaflex in Bladel is meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit printeretiketten. Deze komen in vele verschillende varianten.

Printeretiketten

Bent u op zoek naar printeretiketten? Megaflex in Bladel is meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit printeretiketten. Deze komen in vele verschillende varianten.

Printeretiketten

Bent u op zoek naar printeretiketten? Megaflex in Bladel is meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit printeretiketten. Deze komen in vele verschillende varianten. De printeretiketten bij Megaflex zijn vaak van papier of kunststof materiaal, thermisch direct of TTR met allemaal een geschikte lijm voor iedere situatie. Zelfs voor vriestoepassingen. Daarnaast levert Megaflex ook printeretiketten zonder lijm. Denk hierbij aan tags, kratkaarten en hanglabels. U kunt bij Megaflex uw gewenste etiketten laten maken met de juiste kleefkracht.

Printeretiketten; De kwaliteit

Wanneer u printeretiketten bestelt bij Megaflex, dan kunt u de beste kwaliteit verwachten. Door middel van diverse printtechnieken zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteit gegarandeerd wordt. Bij een thermische directe variatie hebben we de keuze uit een Eco en een Top kwaliteit. Top kwaliteit printeretiketten beschikken over een extra bescherming zowel op het frontmateriaal als tussen de lijm, ook wel barricade genoemd. Deze barricade zorgt ervoor dat er geen vocht, vet en vuil kan doortrekken naar het papieren gedeelte van de etiket. Het etiket blijft hierdoor mooi en duidelijk leesbaar. Eco etiketten beschikken niet over een barricade en zijn daardoor kwetsbaarder. Deze etiketten zijn in de regel goedkoper en meer geschikt voor een schone en droge omgeving.

Printeretiketten; Druktechniek

Gedurende het etiketten printen wordt er gebruik gemaakt van een tweetal druktechnieken: Flexodruk en digitaal drukken. De hoeveelheid etiketten zal leidend zijn welke druktechniek gehanteerd zal worden. Bij kleine oplages wordt er gebruikt gemaakt van digitaal drukken. Hierbij worden hoogstaande printers gebruikt die naast het printen in hoge kwaliteit, ideaal geschikt is voor het bedrukken van nummering en barcodes. Voor grote oplages printeretiketten maken we gebruik van de flexodruk. Deze HP machines  printen in een snel tempo het gewenste aantal printeretiketten, uiteraard met behoud van kwaliteit. Wilt u meer weten of de druktechnieken of heeft u mogelijke vragen over het leveren van printeretiketten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons. Uiteraard ook om etiketten op rol te bestellen.

De bedrukking van printeretiketten

Wanneer u printeretiketten gebruikt kunt u deze voorzien van informatie. Vaak wordt het logo standaard op een etiket vermeld. De volgende informatie kunt u tevens op uw etiketten vermelden:
•    Inhoud van de verpakking
•    Barcode of QR code
•    Het afleveradres
•    Samenstelling van het product

Het is mogelijk informatie vooraf op het etiket te laten drukken, denk hierbij aan het logo. Additionele informatie zoals houdbaarheidsdata kunnen met uw labelprinter bij geprint worden op het moment dat uw producten verpakt of verstuurd worden. Het is mogelijk de informatie in zwart-wit tonen te drukken maar ook in full-color.
 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten