Goedkope etiketten laten drukken van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben u bij Megaflex aan het juiste adres.

Goedkope etiketten

Goedkope etiketten laten drukken van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben u bij Megaflex aan het juiste adres.

Goedkope etiketten

Goedkope etiketten laten drukken van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben u bij Megaflex aan het juiste adres. De goedkope etiketten van Megaflex zijn niet de goedkoopste etiketten van Nederland, maar wij onderscheiden ons graag met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Bij Megaflex hebben we eindeloze mogelijkheden in het drukken en bedrukken van etiketten. We hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende branches waaronder de voedingsindustrie, cosmetica branche, chemie en nog veel meer branches

Soorten goedkope etiketten

Bij Megaflex hebben we de kennis in huis over de benodigde informatie en wettelijk verplichte labels in bepaalde industrieën. In de gevarenbranche is het vaak noodzakelijk om aan een aantal eisen te voldoen. Etiketten zijn in deze branche vooral bedoelt om te waarschuwen en de informeren. Bij dranketiketten is het doel van een etiket vooral opvallen. Door het grote aanbod in de winkelschappen is het belangrijk dat uw product eruit springt met het juiste etiket. In de voedingsindustrie is het van belang om de stickers te gebruiken die informatie verschaffen zoals houdbaarheidsdatum. 

Diverse druktechnieken

Door het grote aanbod aan diverse druktechnieken kunnen wij elke soort aanvraag uitvoeren. Etiketten printen met digitale druk, of grote oplages drukken met een flexodruk. Wij bepalen met behulp van een groot aantal factoren welke druktechniek we gebruiken, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit. 

Eco of topkwaliteit

Bij direct printing is het belangrijk om het juiste type productieproces te kiezen. Kies voor ecokwaliteit of topkwaliteit en behoud de perfecte uitstraling van uw etiketten, zelfs bij vocht, vuil en vet. Bedrukte etiketten van ecokwaliteit zijn goedkoper, maar beschermen het etiket minder goed bij vocht, vuil en vet. Daarnaast is het mogelijk dat de gehele uitstraling van uw product minder wordt. U kunt onze medewerkers om advies vragen als u meer wilt weten over goedkope etiketten laten drukken van ecokwaliteit. Topkwaliteit etiketten zijn beter bestand tegen externe invloeden en blijven in dit soort situaties ook goed leesbaar. De prijs van topkwaliteit etiketten ligt hoger dan de ecokwaliteit etiketten, maar kan bij Megaflex nog steeds beschouwd worden als: goedkope etiketten. Onze medewerkers kunnen u informeren over welke kwaliteit het beste bij uw etiketten past. 

Goedkope etiketten van Megaflex

Door goedkope etiketten te bestellen bij Megaflex, bent u zeker van topkwaliteit etiketten. Uiteraard maken wij het mogelijk om eerst een proefbestelling te plaatsen. Op deze manier kunt u de kwaliteit in uw eigen omgeving testen door de etiketten op uw producten te plaatsen. Etiketten laten maken bij Megaflex is een goed idee als u gaat voor goedkope etiketten, van de hoogst haalbare kwaliteit. 

Vakmanschap met kleefkracht

Afhankelijk van de omgeving en het product waarvoor de etiketten gebruikt gaan worden, wordt bepaald wat de juiste kleefkracht is. Sommige producten vereisen permanente etiketten en andere producten vereisen afneembare etiketten. Goedkope etiketten komen in veel diverse vormen. Vraag naar de mogelijkheden bij Megaflex. Onderaan deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten