Niet alleen is een flesetiket er voor een professionele uitstraling, het wordt door de EU verplicht. Vastgesteld in 2011 door de Europese unie, zorgt het voor een leidraad wat er in ieder geval op het etiket vermeldt moet worden.

Fles etiketten

Een goed ontworpen etiket zorgt voor een herkenbaar product. Daarbij denken wij aan vormen, kleuren en lay-out. Hierdoor zal uw product eerder opgepikt worden door de consumenten.

Fles etiketten van Megaflex

Waar het voor een aantal jaren terug nog enkel grote bedrijven waren die drank produceerden, lijkt er meer en meer een beweging van onafhankelijke brouwers/stokers/wijnmakers te ontstaan. Natuurlijk dienen deze ook de flessen te labelen. Hiervoor lenen de fles etiketten van Megaflex zich uitermate goed.

Samen met de onafhankelijke producent komen wij tot een etiket welke een professionele uitstraling uitdraagt. Zo zal het merk ook door consumenten eerder opgepikt worden. Samen staan wij voor de flesetiketten die u verdient.

Etiketten voor elk type fles

Onze flesetiketten zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling, het is door de EU verplicht! In 2011, is door de Europese unie vastgesteld dat het voor een leidraad wat er in ieder geval op het etiket vermeldt moet worden. Zo moeten er verschillende bekende feiten op staan zoals de houdbaarheidsdatum en de inhoud. Tevens moeten er een productbeschrijving, producent gegevens, productie partij, (eventueel) alcoholgehalte, ingrediënten en de voedingswaarde op staan. 

Voor alcoholhoudende dranken hebben we de juiste dranketiketten te drukken. U kunt bij Megaflex terecht voor bieretiketten en wijnetiketten. Natuurlijk dient u deze etiketten ook nog te plakken, wat toch wel een secuur werkje is. Vaak komt het voor dat een etiket geplooid zit of verschuift. Wij van Megaflex kunnen u in contact brengen met een partij die machines bouwt om de fles etiketten half automatisch te plakken. Dit is belangrijk omdat de informatie die verschaft wordt, goed leesbaar dient te zijn.

Fles etiketten drukken

Een goed ontworpen etiket zorgt voor een herkenbaar product. Daarbij denken wij aan vormen, kleuren en lay-out. Vaak zien we dat er gekozen wordt voor een papieren etiket. Het nadeel van papier is er een welke we allemaal wel ooit mee hebben gemaakt. Het etiket is nat geworden en laat los. Het valt er gewoon van af of blijft aan de handen plakken. Het is daarom te adviseren om een materiaal te gebruiken met een lak. Hierdoor heeft vocht minder kans om door te dringen in het papier wat er voor zorgt dat het etiket beter blijft plakken. Ook kunt u er voor kiezen om een kunststof etiket te nemen. Dit is steeds meer voorkomend, omdat er simpel genoeg, geen vocht in kan komen.

Fles etiketten bestellen bij Megaflex

Fles etiketten zijn te verkrijgen in vele oplages. Neemt u contact met ons op, dan kijken wij samen welke opties het besten passen bij uw product en bij de oplage. Dankzij de meerdere methoden van drukken, kunnen wij bij iedere oplage de kwaliteit garanderen. Wanneer wij een ontwerp ontvangen lopen wij een aantal punten na om de kwaliteit te waarborgen. Als alles in orde is, gaan de drukkers aan de slag. 

Interesse in onze fles etiketten?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvend offerte aan te vragen! Wilt u snel een antwoord hebben? Bel ons op: +31(0)497 - 64 11 84. Onze specialisten zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u ook direct wat u kunt verwachten van Megaflex. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Ons motto is immers ook: vakmanschap met kleefkracht!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten