Megaflex Bladel BV is de specialist als het gaat om etiketten printen. Wij produceren voor elke opdracht de juiste kwalitatieve etiketten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons.

Etiketten printen

Megaflex Bladel BV is de specialist als het gaat om etiketten printen. Wij produceren voor elke opdracht de juiste kwalitatieve etiketten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons.

Etiketten printen

Megaflex Bladel BV is de specialist als het gaat om etiketten printen. Wij produceren voor elke opdracht de juiste kwalitatieve etiketten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Wij kunnen u helpen met onze printservice, het digitaal drukken of de flexodruk. Wij ontnemen graag uw zorgen omtrent het printen van de etiketten. Daarnaast zijn wij ook het geschikte adres wanneer u op zoek bent naar een printer, TTRlint, touchscreens, sofware, barcodescanners of etikettenlijnen. Dus voor alles wat te maken heeft met het printen van etiketten kunt u bij ons terecht. Wij staan voor vakmanschap met kleefkracht. 

Het bedrukken en printen van etiketten

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van etiketten. Ons zeer vakkundig personeel stelt kwaliteit boven alles en samen zorgen wij ervoor u wordt voorzien van de hoogste kwaliteit etiketten. Etiketten drukken kan bij Megaflex voor zowel de zakelijke als particulieren markt. Voor beide markten kunnen onze adviseurs u van dienst zijn. Wij adviseren u graag over welke etiketten het beste bij uw doel passen. Bent u dus op zoek naar topkwaliteit bedrukte etiketten? Dan is Megaflex het juiste adres om etiketten te bestellen

Adresetiketten laten printen bij Megaflex

Er is bij ons ook veel vraag naar het printen van adresetiketten. Ook hiervoor bieden wij volop mogelijkheden. Adresetiketten worden gebruikt bij het ordenen en verzenden van pakketten. Door de juiste kleefkracht per etiket te waarborgen, kunnen we voor elk product de juiste adresetiketten printen. Vraag ook eens voor het printen van adresetiketten een vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

Etiketten printen voor iedere branche

In vele branches wordt gebruik gemaakt van etiketten. Wij kunnen voor vele verschillende branches etiketten produceren. Door middel van diverse druktechnieken, materialen en kleefkrachten kunnen wij etiketten printen voor iedere branche. De meest voorkomende branches waar wij onze etiketten voor printen zijn de voedingsindustrie, de cosmetica, de logistiek, de chemie en reiniging. Ook voor dranketiketten en etiketten voor olie- en smeermiddelen bent u bij ons op de juiste plek. Wat u wensen ook mogen zijn, wij zorgen ervoor dat de juiste etiketten per branche geprint worden. 

Jarenlange ervaring met het printen van etiketten

Wij hebben jarenlange ervaring als het aankomt op etiketten. Kunststof etiketten, labels, wij weten wat nodig is! Neem contact met ons op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen en bestel uw proefmonster.

Groot machinepark

Optimum Group voert bestelling op maat uit, ongeacht de grootte van order! Door een bundeling van kennis en kracht tussen de member companies hebben wij de beschikking over een uitgebreid machinepark voorzien van alle druktechnieken. Etiketten voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wie wil dat nou niet?

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten