Bij Megaflex in Bladel kunt u uw etiketten op rol bestellen, op vel of zig-zag gevouwen

Etiketten op rol bestellen

Bij Megaflex in Bladel kunt u uw etiketten op rol bestellen, op vel of zig-zag gevouwen

Etiketten op rol bestellen

Bij Megaflex in Bladel kunt u uw etiketten op rol bestellen, op vel of zig-zag gevouwen. U geeft dit zelf aan bij een van onze medewerkers. Wilt u de etiketten op rol bestellen, geef hierbij dan ook aan welke etiketten u nodig heeft: ovale, rechthoekige, vierkante of ronde etiketten en welke materiaal u graag wilt. Denk hierbij eens aan thermisch direct, coat, kunststof of board. Van ieder type etiketten hebben wij verschillende maten in voorraad. Wilt u zich eerst laten adviseren door onze vakkundige medewerkers voordat u etiketten op rol gaat bestellen? Dat is uiteraard geen probleem. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten op rol.

Etiketten op rol bestellen bij Megaflex

Wanneer u ervoor kiest om bedrukte of blanco etiketten op rol te bestellen bij Megaflex, dan kiest u voor de hoogste kwaliteit. Door gebruik te maken van een eigen state-of-art machinepark is deze kwaliteit keer op keer te garanderen. Met een compact en efficiënte organisatie en meer dan 16 jaar ervaring is Megaflex in Bladel uw geschikte partner om uw etiketten op rol te bestellen. Heeft uw order spoed? Wij leveren wanneer nodig binnen 48 uur na goedkeuring van de drukproef. Bij een eerste order wordt er altijd om goedkeuring gevraagd, om misverstanden te voorkomen. Zo werken wij onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht!

Etiketten laten drukken

Bij Megaflex kunt u etiketten laten drukken in legio mogelijkheden. Naast vele materialen en afmetingen wordt er voor iedere situatie de juiste kleefkracht gebruikt. Doordat printeretiketten ook in vochtige situaties komen, is het noodzakelijk om hier de kleefkracht op aan te passen. Etiketten op rol bestellen voor in vries situaties hebben andere lijm nodig dan etiketten voor in de chemische industrie. Uiteraard is het ook mogelijk om etiketten zonder lijm te bestellen, zoals hanglabels, kratkaarten en tags. U kunt al onze etiketten op rol bestellen. Bestel eens enkele proefmonsters om zeker te zijn van de juiste kwaliteit, kleefkracht en type etiket. Vraag hiervoor eens naar de mogelijkheden.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten