Onze - etiketten op rol - worden toegepast in diverse branches. Wij garanderen, ongeacht de toepassing, een haarscherpe én hoogwaardige kwaliteit van onze etiketten voor een scherpe prijs.

Etiketten op rol

Onze - etiketten op rol - worden toegepast in diverse branches. Wij garanderen, ongeacht de toepassing, een haarscherpe én hoogwaardige kwaliteit van onze etiketten voor een scherpe prijs.

Etiketten op rol van Megaflex

Etiketten op rol kunnen voor diverse branches gedrukt en besteld worden bij Megaflex. Wij garanderen een haarscherpe en hoogwaardige kwaliteit van onze etiketten voor een scherpe prijs. Etiketten op rol kunnen zowel in kleine als in grote oplages besteld worden. U kunt bij ons onder andere vierkante, rechthoekige of ronde etiketten bestellen. U heeft de mogelijkheid om etiketten te laten bedrukken, of blanco etiketten te bestellen.

Blanco of bedrukte etiketten op rol

In elke branche zijn er andere wensen voor etiketten, maar er kunnen ook diverse vereisten zijn. Afhankelijk van de omstandigheden waarin de etiketten zich bevinden en waarvoor ze gebruikt worden, wordt bepaald welk materiaal en welke kleefkracht het beste gebruikt kan worden. Speciale toepassingen kunnen bijvoorbeeld de diepvries zijn. Maar etiketten kunnen ook permanent of afneembaar zijn of snel hechtend zijn. Zo kunt u ook zelfklevende etiketten op rol of afneembare etiketten bestellen bij Megaflex. 

Verschillende materialen

Er kunnen diverse materialen gebruikt worden voor uw etiketten, waaronder kunststof, karton of papier. Maar etiketten op rol kunnen ook worden gebruikt voor de veiligheid bij het gebruik van een product in de chemiebranche. Bekijk in welke branches we etiketten kunnen leveren.

Etiketten met diverse druktechnieken

Etiketten kunnen bedrukt worden met een flexodruk of een digitale druk. Met een flexodruk worden de etiketten in reliëf aangebracht door middel van een rubberen drukplaat rond een drukcilinder. De digitale druk is ideaal voor het drukken van kleine oplages. Bij Megaflex is alles mogelijk, zowel kleine als grote oplages. Afhankelijk van de grootte van de bestelling of de wensen wordt er gekozen voor digitaal drukken of digitaal printen

Ronde etiketten op rol

Megaflex is het adres voor het printen van etiketten in alle vormen en formaten; vierkante, rechthoekige maar ook ronde etiketten. Onze specialisten kunnen u adviseren in het laten ontwerpen van ronde etiketten op rol. Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om eerst een proefbestelling te plaatsen, zo kunt u de kwaliteit zelf ervaren. 

Heeft u interesse in het bestellen van ronde etiketten op rol? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden en ontwerpen van de etiketten naar uw wensen. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten