Etiketten laten drukken bij een gerenommeerde leverancier? Megaflex Bladel BV is voor u de juiste partner! Wij leveren etiketten van de hoogste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Etiketten laten drukken

Etiketten laten drukken bij een gerenommeerde leverancier? Megaflex Bladel BV is voor u de juiste partner! Wij leveren etiketten van de hoogste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Etiketten laten drukken

Etiketten laten drukken bij een gerenommeerde leverancier? Megaflex Bladel BV is voor u de juiste partner! Wij leveren etiketten van de hoogste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Laat u zich door ons adviseren welke etiketten voor uw bedrijf geschikt zijn. U kunt uw etiketten laten drukken door een drietal druktechnieken: flexodruk, digitale druk en blanco afwerking. Bij de flexodruk maken we gebruik van drie geavanceerde persen die kunnen drukken tot en met 8 kleuren. Etiketten laten drukken door middel van de digitale drukpers is uitermate geschikt voor kleine oplages, barcode printing of variabele printing. Bij blanco afwerking worden de etiketten voorzien van een beschermlaag die deze beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het is uiteraard afhankelijk van de branche en de oplage welke druktechniek voor u gehanteerd wordt.

Etiketten laten drukken; soorten etiketten

Wanneer u etiketten laat drukken door Megaflex heeft u een keuze uit tal van soorten etiketten. Bedrukte etikettenzelfklevende etiketten, permanente etiketten en afneembare etiketten zijn enkele voorbeelden uit het ruime aanbod. Zodra het productieproces afgerond is worden de etiketten op rol in functionele dozen verpakt en bij u op locatie geleverd. Op deze manier kunt u ongestoord verder met uw eigen productie. Uw etiketten laten drukken doet u dus bij Megaflex. Vakmanschap met kleefkracht!

Etiketten laten drukken; Megaflex

Megaflex Bladel BV is een familiebedrijf met meer dan 16 jaar ervaring in het drukken van etiketten. Met een compacte en efficiënte organisatie zorgen wij ervoor dat we de juiste hoeveelheid etiketten op de juiste datum en locatie leveren. Met een eigen state-of-art machinepark en een zeer scherpe prijs / kwaliteitverhouding bent u bij Megaflex aan het juiste adres. Voor meer informatie over etiketten laten drukken kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten