Etiketten drukken voor uw producten kan bij Megaflex. Wij hebben jarenlange ervaring in het etiketten drukken in diverse branches. Etiketten zijn voor elk product onmisbaar.

Etiketten drukken

Etiketten drukken voor uw producten kan bij Megaflex. Wij hebben jarenlange ervaring in het etiketten drukken in diverse branches. Etiketten zijn voor elk product onmisbaar.

Etiketten drukken

Etiketten drukken voor uw producten kan bij Megaflex. Wij hebben jarenlange ervaring in het etiketten drukken in diverse branches. Etiketten zijn voor elk product onmisbaar. Etiketten kunnen informatief zijn, maar kunnen ook gebruikt worden om te waarschuwen of om op te vallen. Door etiketten, labels of stickers op maat te bedrukken kunt u het gewenste effect creëren voor uw product. Etiketten drukken doen wij voor verschillende industrieën waaronder voedingsmiddelenindustrie, logistieke branche, cosmeticabranche en dranketiketten

Etiketten drukken voor diverse toepassingen

Elke toepassing vereist een ander soort etiket. Afhankelijk waar het etiket voor gebruikt gaat worden en in welke omstandigheden het zal verkeren, wordt er een keuze gemaakt voor het materiaal en de kleefkracht. Omstandigheden kunnen bijvoorbeeld vochtige ruimtes of een diepvries zijn. Ook kunnen bedrukte etiketten afgewerkt worden met een lak of laminaat. Deze laag wordt aangebracht ter bescherming van de bedrukking. Onze specialisten kunnen u adviseren over de etiketten die voor uw product van toepassing zijn. 

Diverse branches

Megaflex kan etiketten drukken voor producten in diverse branches. Elke branche heeft andere vereisten als het gaat om productetiketten. Bij Megaflex kunnen we etiketten drukken die niet alleen geheel aan uw eigen wensen voldoen, maar die ook voldoen aan de vereisten van de branche. Zo kunnen er in branches speciale vereisten benodigd zijn, zoals veiligheidswaarschuwingen. Bij Megaflex kunt u dit soort etiketten laten drukken. Onze specialisten kunnen u op deskundige wijze adviseren over de vereisten in diverse branches. 

Diverse druk- en printtechnieken

Etiketten bedrukken kan met diverse technieken, door ons grote en diverse machinepark. Voor elk soort etiket, hebben we de juiste machine. Het is afhankelijk van het materiaal en de grootte van de bestelling welke drukker of printer gebruikt kan worden. Het is mogelijk om zowel kleine als grote oplages etiketten te drukken. Etiketten drukken in kleine oplages doen we met de digitale drukken. Over het algemeen worden de bestelde etiketten op rol of op vel geleverd. Doordat wij over een eigen machinepark beschikken, kunnen wij razendsnel etiketten drukken en printen. Vaak zijn de etiketten de volgende dag al klaar. 

Megaflex

Bij Megaflex hebben we al jarenlange ervaring in het etiketten bedrukken voor diverse branches. Of het nu gaat om papieren etiketten, kunststof etiketten, tags, labels, of kraktaarten, wij weten waar het om draait. Het team van Megaflex is ervaren in etiketten bedrukken en kan u daarom het juiste advies geven. Neem contact met ons op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen en bestel uw proefmonster. De bedrukte etiketten van Megaflex zijn van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Vakmanschap met kleefkracht

Bij Megaflex hebben we al jarenlange ervaring in het drukken van stickers, etiketten en labels. Wanneer je etiketten bestelt bij Optimum Group kies je voor een bundeling van kennis, kwaliteit en vakmanschap. Wij ondersteunen je graag bij de zoektocht naar het beste ontwerp. Vakmanschap met kleefkracht!

Etiketten kopen bij Megaflex

Bestel jouw etiketten bij Optimum Group en verzeker jezelf van kwaliteit. Neem contact met ons op!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten