Naast het produceren van bedrukte etiketten op rol produceert Megaflex ook blanco etiketten op rol. De diversiteit is enorm!

Blanco etiketten op rol

Naast het produceren van bedrukte etiketten op rol produceert Megaflex ook blanco etiketten op rol. De diversiteit is enorm!

Blanco etiketten op rol

Naast het produceren van bedrukte etiketten op rol produceert Megaflex ook blanco etiketten op rol. De diversiteit is enorm! Bent u op zoek naar ronde etiketten, ovale etiketten of wellicht rechthoekige of vierkante etiketten? Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden. Wel vernemen wij graag welk frontmateriaal, de lijmkwaliteit en voor welke toepassing de blanco etiketten op rol bestemt zijn. Wanneer wij beschikken over deze informatie kunnen wij u voorzien van een gepast advies op maat. Op deze manier bestelt u altijd de juiste etiketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Blanco etiketten op rol; Verschillende etiketten

Megaflex in Bladel beschikt over een divers aanbod etiketten. Het is daarom van belang om het doel van de blanco etiketten op rol te achterhalen, om te voorkomen dat de verkeerde lijm en front materiaal gekozen wordt. Is er een lichte vorm van kou en vocht aanwezig in uw productieruimte, dan heeft u een andere type lijmsoort nodig dan wanneer u in een droge omgeving uw blanco etiketten op rol verwerkt. Ook het type papier is hier van belang. Verkleurde en onleesbare etiketten willen we uiteraard voorkomen. Twijfelt u welk type etiketten voor uw productie geschikt is? Laat onze vakkundige medewerkers u adviseren over de verschillende mogelijkheden!

Blanco etiketten op rol; Kwaliteit

Bij het inkopen van de etiketten, papier, inkt en overige materialen zorgen wij ervoor dat alleen de beste kwaliteit geleverd wordt. Door onze expertise en hoogwaardig materiaal kunnen wij ervoor zorgen dat de hoge kwaliteit van de geleverde blanco etiketten gewaarborgd blijft. Daarbij heeft u ook nog een keuze hoe u de blanco etiketten op rol wilt ontvangen, zoals de afmeting van de rol, het aantal etiketten op de rol en de wikkeling. Moeten de etiketten een binnen- of buitenwikkeling hebben? Alles is mogelijk bij Megaflex! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wij helpen u graag!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten