Megaflex beschikt over diverse afwerklijnen die bedrukte etiketten op rol wanneer gewenst kunnen lamineren, stansen en wanneer nodig aflakken met matte of glanslak.

Bedrukte etiketten op rol

Megaflex beschikt over diverse afwerklijnen die bedrukte etiketten op rol wanneer gewenst kunnen lamineren, stansen en wanneer nodig aflakken met matte of glanslak.

Bedrukte etiketten op rol

Voor het afnemen van zowel grote als kleine oplages bedrukte etiketten op rol bent u bij Megaflex in Bladel aan het juiste adres. Met een state-of-art machinepark ontvangt u de beste kwaliteit bedrukte etiketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We maken gebruik van een tweetal druktechnieken; Flexodruk en digitaal drukken. Voor het bedrukken van een grote oplage etiketten op rol, wordt er gebruik gemaakt van Flexodruk. Gaat het om een kleine oplage of het bedrukken van nummering en barcodes, dan maken we gebruik van digitaal drukken. Beide druktechnieken zorgen voor een perfecte uitstraling van de bedrukte etiketten op rol.

Bedrukte etiketten op rol; Ook spoedorders

Het snel en accuraat kunnen schakelen is een van de sterke punten van Megaflex. U kunt dan ook bij ons terecht voor al uw spoedorders. Het digitale werk kan binnen 48 uur geleverd worden nadat de drukproef wordt goedgekeurd. Noodzaak is om de digitale bestanden correct aan te leveren. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk, voor grote aanpassingen zoals nieuwe ontwerpen werken wij samen met een derde partij, die uw wensen uitstekend kunnen vertalen. Dus wilt u nog snel even bedrukte etiketten op rol bestellen? Dan zorgen wij ervoor dat uw spoedorder op tijd wordt geleverd! Vraag eens naar de mogelijkheden.

Afwerken van bedrukte etiketten op rol

Megaflex beschikt over diverse afwerklijnen die bedrukte etiketten op rol wanneer gewenst kunnen lamineren, stansen en wanneer nodig aflakken met matte of glanslak. Het lamineren van bedrukte etiketten op rol geldt voornamelijk voor digitale druk. Het laminaat bestaat uit een dunne folie die aangebracht wordt voor het stansen en dient als bescherming van de inkt en het etiket. Het aflakken van de bedrukte etiketten op rol kan in een matte- of glanslak. Dit is uiteraard afhankelijk van de gewenste uitstraling. Bij het afwerken van de bedrukte etiketten op rol maken we gebruik van een stansmes. Hiermee kunnen wij uw etiketten zorgvuldig afwerken. Wij werken dan ook onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht!

Etiketten op rol van Megaflex

Door etiketten op rol te bestellen bij Megaflex, bent u zeker van topkwaliteit etiketten. Uiteraard maken wij het mogelijk om eerst een proefbestelling te plaatsen. Op deze manier kunt u de kwaliteit in uw eigen omgeving testen door de etiketten op uw producten te plaatsen. 

Vakmanschap met kleefkracht

Afhankelijk van de omgeving en het product waarvoor de etiketten gebruikt gaan worden, wordt bepaald wat de juiste kleefkracht is. Sommige producten vereisen permanente etiketten en andere producten vereisen afneembare etiketten. Vraag naar de mogelijkheden bij Megaflex. Onderaan deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor etiketten op rol. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten