Megaflex levert bedrukte etiketten van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met HD beelddragers die een hoogwaardige drukkwaliteit laten zien en de materialen zijn afkomstig van A-leveranciers.

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten in alle soorten en maten van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met HD beelddragers die een hoogwaardige drukkwaliteit laten zien en onze materialen zijn afkomstig van A-leveranciers.

Bedrukte etiketten van Megaflex

Megaflex levert bedrukte etiketten in diverse soorten en maten. Lijn drukwerk, full color etiketten of een combinatie daarvan via digitaal etiketten drukken of flexodruk. Het is allemaal mogelijk. Met meer dan 16 jaar ervaring is Megaflex de geschikte partner voor het leveren van bedrukte etiketten op rol tegen de scherpste prijs. Onze deskundige medewerkers voorzien u van topkwaliteit bedrukte etiketten en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrukte etiketten van hoge kwaliteit

Megaflex levert bedrukte etiketten van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met HD beelddragers die een hoogwaardige drukkwaliteit laten zien en de materialen zijn afkomstig van A-leveranciers. Hierdoor kunnen wij deze hoge kwaliteit garanderen. Megaflex hanteert een perfecte prijs-kwaliteit verhouding voor bedrukte etiketten in alle soorten en maten. Indien gewenst sturen wij u een proefmonster op, waarbij u onze kwaliteit zelf kunt ervaren. Bent u tevreden, dan stellen we vrijblijvend een offerte op.

Benieuwd naar onze bedrukte etiketten?

Heeft u interesse in bedrukte etiketten van Megaflex? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Dit kan telefonisch via 0497-64 11 84 of vul het onderstaande contactformulier in. Ons deskundig personeel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag bij al uw vragen of opmerkingen.

Megaflex Bladel BV

Megaflex is leverancier van topkwaliteit blanco etiketten en bedrukte etiketten voor bedrijven in vele verschillende branches in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan bedrijven in de voedselbranche, dierenvoeding, farmacie, logistiek en cosmetica. Het assortiment bestaat dan ook uit een divers aantal soorten blanco- en bedrukte etiketten, zoals zelfklevende etikettenafneembare etiketten maar ook kartonnen labels.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten