Megaflex Bladel BV is producent van zelfklevende etiketten. Met jarenlange ervaring is Megaflex uitgegroeid tot een professionele organisatie gespecialiseerd in het produceren van bedrukte etiketten en blanco etiketten.

Etiketten

Megaflex Bladel BV is producent van zelfklevende etiketten. Met jarenlange ervaring is Megaflex uitgegroeid tot een professionele organisatie gespecialiseerd in het produceren van bedrukte etiketten en blanco etiketten.

Etiketten

Megaflex Bladel BV is producent van zelfklevende etiketten. Met jarenlange ervaring is Megaflex uitgegroeid tot een professionele organisatie gespecialiseerd in het produceren van bedrukte etiketten en blanco etiketten. Wij beschikken over een groot klantenbestand in zowel binnen- als buitenland. Wij beschikken over een ruim assortiment aan etiketten en bieden deze aan tegen de scherpste prijs. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor etiketten printenetiketten drukkendigitaal drukken of flexodruk. Wij hebben ook duurzame etiketten en u kunt bij ons de etiketten op rol bestellen. Wij leveren bedrukte etiketten in grote en kleine oplages en bieden de mogelijkheid tot voorraadbeheer. Wij ontnemen uw zorgen. Met ons motto ‘vakmanschap met kleefkracht’ leveren wij u uw gewenste topkwaliteit etiketten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Welke soorten etiketten biedt Megaflex aan? 

Wij bieden diverse soorten etiketten aan. Wij lichten enkele van deze soorten graag aan u toe:  

Papier etiketten

Megaflex biedt legio mogelijkheden voor papieren printeretiketten. Met de Flexo HD druktechniek produceert Megaflex hoogwaardige full colour etiketten op thermisch tot gecoat papier. Zelfs het bedrukken van de lijmzijde is bij ons geen enkel probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden!

Onze kunststof etiketten

Kunststof etiketten van Megaflex hebben een permanente kleefkracht. Deze etiketten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Tevens kunnen ze ook op onder andere diepvriesproducten en chemische producten worden toegepast. Wilt u graag eerst een proefversie zien voordat u daadwerkelijk overgaat tot het bestellen van de etiketten? Dan sturen wij u graag een proefmonster toe zodat u de kwaliteit van de kunststof etiketten kunt testen. Bent u tevreden over het proefmonster, dan ontvangt u van ons daarna een transparante offerte.

De belijming van etiketten

De belijming van etiketten is afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen de ondergrond, de omgeving en de gewenste kleefkracht hierbij een rol. Als u twijfelt of het materiaal geschikt is en of de kleefkracht voldoende is, dan kunt u zoals gezegd een proefmonster aanvragen. Het voordeel van een proefmonster is dat u zelf kunt uitproberen of de kleefkracht voldoende is. 

Etiketten op rol

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de juiste etiketten laten maken, dan worden deze gesplit op rollen en in hanteerbare dozen verpakt. De etiketten op rol zijn dan gereed voor opslag of verzending. Meer informatie over etiketten op rol bedrukken? Neem dan eens contact met ons op.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten