Megaflex produceert vele soorten blanco etiketten voor meerdere toepassingen. Bijvoorbeeld afneembare etiketten die goed plakken op elk glad oppervlak, maar toch gemakkelijk te verwijderen zijn zonder lijmresten.

Blanco etiketten

Blanco etiketten zijn er in vele varianten. Megaflex adviseert u graag welke etiket het beste past bij uw printer. Voor direct thermische printers waarmee u direct de informatie op het etiket afdrukt zijn namelijk andere type etiketten vereist dan wanneer de printer gebruik maakt van een printlint. Voor beide systemen produceert Megaflex etiketten, stickers en labels die geschikt zijn voor een optimaal printresultaat.

Blanco etiketten voor alle printers en toepassingen

Blanco etiketten zijn er in vele varianten. Megaflex adviseert u graag welke etiket het beste past bij uw printer. Voor direct thermische printers waarmee u direct de informatie op het etiket afdrukt zijn namelijk andere type etiketten vereist dan wanneer de printer gebruik maakt van een printlint. Voor beide systemen produceert Megaflex etiketten, stickers en labels die geschikt zijn voor een optimaal printresultaat.

Belijming van permanent, afneembaar tot diepvries toepassing

De juiste belijming voor blanco etiketten is onder meer afhankelijk van: de ondergrond, de omgeving en de gewenste kleefkracht. Met de ‘inhouse’ kennis en de jarenlange ervaring kan Megaflex een gericht advies uitbrengen en een scherpe offerte opstellen. Megaflex heeft daarnaast diverse soorten kwaliteit etiketten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor duurzame etiketten. Mocht u graag zeker willen weten of het materiaal inderdaad geschikt is? Megaflex stuurt u graag enkele proefmonsters toe zodat u daadwerkelijk het etiket vooraf voor uw eigen toepassing kan uitproberen.

Rotoflex afwerkmachines zorgen voor een juiste afwerking

Met de Rotoflex afwerkmachines worden de etiketten met de nieuwste technieken gestanst en vervolgens geslit  tot rollen. De rollen worden in hanteerbare dozen verpakt en zijn daarmee direct gereed voor opslag of verzending.

Blanco etiketten mogelijkheden

Megaflex produceert vele soorten blanco etiketten voor meerdere toepassingen. Bijvoorbeeld afneembare etiketten die goed plakken op elk glad oppervlak, maar toch gemakkelijk te verwijderen zijn zonder lijmresten. Daarnaast bied Megaflex ook gemakkelijk aan te brengen zelfklevende etiketten aan. Voor het geautomatisseerd aanbrengen van etiketten kunt u het beste kiezen voor zelfklevende etiketten op rol en Blanco etiketten op rol. Vereist uw product een etiket in een speciale vorm? Overweeg dan onze Ronde etiketten. Megaflex levert alle etiketten in zowel kleine als grote oplages. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een offerte aan te vragen.

Etiketten kopen bij Megaflex

Blanco etiketten kunnen voor verschillende mogelijkheden en situaties worden gebruikt. Neem de foodindustrie, waarvoor het essentieel is dat verpakkingen bestendig zijn voor koeling en vriezer. Maar ook voor andere sectoren waarbij producten tegen koude omstandigheden gewapend moeten zijn, kunnen blanco etiketten veelal uitkomst bieden. Bij Optimum Group kunt u blanco etiketten bestellen die jouw producten voorzien in welke behoefte dan ook!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen