Als de instellingen van de flexodruk persen eenmaal zijn gemaakt, produceert Megaflex hoogwaardige full colour (tot en met 8 kleuren!) etiketten in een sneltreinvaart.

Bedrukte etiketten Flexo

Veel capaciteit met Nilpeter drukpersen Bedrukte etiketten flexo druk. Veel full colour etiketten nodig? Of een grote hoeveelheid blanco etiketten? Voor Megaflex bekende materie. Met onze flexo drukpersen kan Megaflex snel en tegen scherpe tarieven leveren!

Bedrukte etiketten Flexo

Legio mogelijkheden en papiersoorten voor bedrukte etiketten

Als de instellingen van de flexodruk persen eenmaal zijn gemaakt, produceert Megaflex hoogwaardige full colour (tot en met 8 kleuren!) etiketten in een sneltreinvaart. Megaflex gebruikt hiervoor de HD Flexo druktechniek. Hiermee worden haarscherpe afbeeldingen gedrukt die een toegevoegde waarde hebben voor het eindproduct. Voor deze druktechniek gebruiken we veel materialen, denk hierbij aan;  thermisch tot gecoat papier, PE (polyetheen), PP (polypropyleen), transparante tot fluor etiketten. Zelfs het bedrukken van de lijmzijde is bij Megaflex geen enkel probleem.

De juiste kleefkracht, een duidelijk advies en een transparante offerte

In de loop der jaren heeft de toepassing van etiketten, labels en stickers zich wijd verspreid. Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken. Megaflex produceert met het eigen machinepark hoogwaardige etiketten met permanente en afneembare kleefkracht. Voor zowel binnen als buiten maar ook voor bijzondere toepassingen zoals diepvriesproducten en chemische producten waar gevaarsetiketten en ghs labels gebruikt worden. Bij elke aanvraag worden de eisen en wensen aan het etiket helder in kaart gebracht. Indien nodig worden proefmonsters toegestuurd zodat u de kwaliteit van het etiket in de werkelijke situatie kan testen. Bent u tevreden dan ontvangt u snel een transparante offerte met marktconforme tarieven. Naast onze flexo druk kunnen wij ook bedrukte etiketten met digitaal druk maken. Vraag onze deskundige voor de beste oplossing voor uw gewenste etiketten.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen