De etiketten, stickers en labels kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met een thermische ‘inprintbare’ glansvernis maar ook met een transparante lak of een doorzichtige laminaatfolie.

Bedrukte etiketten Digitaal

De digitale drukpers vergt in tegenstelling tot de flexo drukpers minder insteltijd en er zijn geen platen (clichés) nodig. Kortom: lagere kosten bij kleine en middelgrote oplages terwijl de kwaliteit excellent is.

Bedrukte etiketten Digitaal

Diverse beschermingslagen en variabele data per etiket

De etikettenstickers en labels kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met een thermische ‘inprintbare’ glansvernis maar ook met een transparante lak of een doorzichtige laminaatfolie. Een bijkomend voordeel van digitaal drukken is de optie voor variabele data per etiket. Denk bijvoorbeeld aan barcodes of nummering waardoor elk etiket uniek wordt. 

Afneembare, semi afneembare of permanente etiketten?

Afhankelijk van de situatie moeten etiketten tijdelijk of permanent blijven kleven. Tegelijkertijd speelt de omgeving en ondergrond een grote rol bij het bepalen van het juiste kleefmateriaal. Werkt u met gevaarlijke stoffen? Dan zijn de gevaarsetiketten of de ghs labels geschikt voor uw producten. Megaflex adviseert u graag welk etiket geschikt is en stuurt indien gewenst enkele proefmonsters toe. Wanneer u besloten heeft welk etiket het beste past, stellen wij snel een heldere offerte op. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen