Digitaal printen is de ideale manier om etiketten te laten maken voor uw producten. Bij Megaflex kunnen we producten voorzien van etiketten in diverse omstandigheden.

Digitaal printen

Digitaal printen is de ideale manier om etiketten te laten maken voor uw producten. Bij Megaflex kunnen we producten voorzien van etiketten in diverse omstandigheden.

Digitaal printen

Digitaal printen is de ideale manier om etiketten te laten maken voor uw producten. Bij Megaflex kunnen we producten voorzien van etiketten in diverse omstandigheden. Digitaal printen maakt het mogelijk om etiketten te maken van diverse soorten materialen. Zo kunnen wij elke branche voorzien van de juiste etikettering. Wij hebben specialisten die ervaren zijn in diverse branches. Zo kunnen we het ontwerp van uw stickers voorzien van de juiste vereisten en regelgeving. Laat Megaflex uw etiketten printen en ben zeker van een hoge kwaliteit. 

Digitaal printen bij Megaflex

Megaflex maakt gebruikt van diverse print en druktechnieken om de juiste stickers of etiketten voor het betreffende product te maken. Megaflex beschikt over twee digitale printmachines. Met het digitaal printen kunnen wij elk materiaal printen, waaronder thermisch direct, coat, kunststof of fluor. Megaflex heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het printen en drukken van etiketten, stickers en labels voor diverse branches. 

Digitaal printen – Laat u adviseren

Wilt u etiketten printen, maar weet u niet welke druktechniek of welk materiaal het beste gebruikt kan worden voor uw product? Bij Megaflex helpen we u graag verder met deze keuzes. Of wij nou voor u digitaal drukken of gebruik maken van een flexodruk, wij hebben altijd de juiste op maat oplossing. Digitaal drukken blijft aan verandering onderhevig en daarom houden we bij Megaflex de markt van het digitaal printen nauwlettend in de gaten. Wij investeren regelmatig om ons machinepark up te date te houden. 

Digitaal printen in kleine- en grote oplage

Digitaal printen kan bij Megaflex in kleine oplages. Wanneer de oplage groter wordt, raden wij u aan om de etiketten niet digitaal te printen, maar te laten drukken met onze flexodruk. Bij de flexodruk worden HD beelddragers gebruikt die de kwaliteit waarborgen. Megaflex heeft voor elke toepassing de juiste oplossing. Op deze manier bent u zeker van hoge kwaliteit etiketten, stickers en labels.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten