Megaflex Bladel BV is hét adres voor al uw digitaal drukwerk. Voor het digitaal drukken worden twee HP indigo drukpersen gebruikt die beide beschikken over een inline primer.

Digitaal drukwerk

Megaflex Bladel BV is hét adres voor al uw digitaal drukwerk. Voor het digitaal drukken worden twee HP indigo drukpersen gebruikt die beide beschikken over een inline primer.

Digitaal drukwerk

Megaflex Bladel BV is hét adres voor al uw digitaal drukwerk. Voor het digitaal drukken worden twee HP indigo drukpersen gebruikt die beide beschikken over een inline primer. Hierdoor heeft Megaflex de mogelijkheid om op ieder gewenst materiaal te printen met de hoogste kwaliteit. Naast deze twee drukpersen beschikt Megaflex ook over drie afwerklijnen, die desgewenst de etiketten kunnen voorzien van een glans, matte lak of een laminaat van folie. Deze laag beschermt het digitaal drukwerk van invloeden van buitenaf. Heeft u vragen of de techniek van digitaal drukwerk of wellicht overige vragen? Neem dan eens contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Digitaal drukwerk op verschillend materiaal

Het digitaal drukwerk verkrijgen op verschillend materiaal, dat is allemaal mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit thermisch direct papier, kunststof, coat, PP, PE of polyester. Voor elk materiaal is ook de juiste lijmsoort te leveren; afneembaar, diepvries, extra permanent, super permanent of gewoon permanent. Afhankelijk van de branche en het doel van de etiketten of stickers bepaald u welk type u nodig heeft. Het is uiteraard ook mogelijk om het digitaal drukwerk lijmvrij te ontvangen. Vraag hiervoor eens naar de mogelijkheden.

Digitaal drukwerk in kleine oplages

Over het algemeen wordt digitaal drukwerk gebruikt voor kleine oplages, barcodes printen of variabele printing. Wanneer de oplages té groot worden, adviseren wij om uw producten te laten bedrukken door de flexodruk. De kwaliteit evenaart die van het digitaal printen. Megaflex heeft voor iedere toepassingen de juiste oplossing. Wilt u onze kwaliteit beoordelen? Vraag dan enkele proefmonsters aan en test ons product. Op deze manier ervaart u zelf onze hoge kwaliteit waarna u de mogelijkheid heeft om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Ons motto is dan ook: Vakmanschap met kleefkracht!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten