Megaflex heeft naast flexodruk ook een tweetal digitale persen voor digitaal drukken. De industrie stelt steeds meer eisen aan de kwaliteit van het product en de professionele uitstraling hiervan.

Digitaal drukken

Megaflex heeft naast flexodruk ook een tweetal digitale persen voor digitaal drukken. De industrie stelt steeds meer eisen aan de kwaliteit van het product en de professionele uitstraling hiervan.

Digitaal drukken

Megaflex heeft naast flexodruk ook een tweetal digitale persen voor digitaal drukken. De industrie stelt steeds meer eisen aan de kwaliteit van het product en de professionele uitstraling hiervan. Digitaal drukken komt hierbij van pas. Door het colormanagement zijn de mogelijkheden legio en kunnen wij u altijd de gewenste kleur leveren. Daarnaast maakt Megaflex ook gebruik van een zogenaamde primer. Deze zorgt ervoor dat we bijna ieder materiaal geschikt kunnen maken voor het digitaal drukken, of het nu gaat om thermische materialen, fluor of welke kunststof dan ook. Wanneer u uw digitale bestanden klaar naar ons aanlevert, kunnen wij uw blanco etiketten, bedrukte etiketten of kartonnen labels bedrukken binnen 48 uur inclusief levering. Flexibel in daadkracht!

Digitale druk, de voordelen

Het grote voordeel van digitale druk is dat de opstartkosten laag zijn. Dit maakt digitaal drukwerk ook voor kleinere oplages interessant. Dus lagere kosten bij kleine en middelgrote oplages met een excellente kwaliteit. De optie voor variabele data per etiket is een ander voorbeeld van digitale druk. Denk hierbij aan toepassingen waardoor elk etiket uniek wordt; barcodes of nummering. Kies voor digitaal drukken wanneer u:

• Een kleine oplage wilt laten drukken, denk hierbij onder andere aan visitekaartjes
• Gepersonaliseerde drukwerk wilt laten drukken
• Volvlakken wilt laten drukken (100% kleurvast en zonder strepen)
• Kiest voor een optimale kwaliteit

Digitaal drukken bij Megaflex

Geïnteresseerd in digitaal drukken bij Megaflex? Twijfel niet om ons te bellen op: +31(0)497 - 64 11 84. Vul hieronder het contact formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verschillende mogelijkheden van digitaal drukken. Wij kunnen u ook proefmonsters toesturen waarbij u kunt kijken welke etiketten voor u geschikt is. Pas wanneer u tevreden bent, stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten