Certificering is belangrijk in de branches waarin wij opereren en daarom zorgen wij er altijd voor dat wij onze certificering op orde hebben.

Certificeringen

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

Certificeringen

Wij vinden kwaliteit belangrijk en dit willen wij ook graag tastbaar maken. Certificering is belangrijk in de branches waarin wij opereren en daarom zorgen wij er altijd voor dat wij onze certificering op orde hebben. 

BRC AA High Hygine

Verpakkingsmateriaal voor voeding werd opgenomen in de normering voor de voedingsindustrie vanuit het besef dat verpakking en voeding integraal deel uitmaken van één productieketen. Mogelijke bacteriën of schadelijke stoffen op of in verpakkingen kunnen voedingswaren besmetten. Bijgevolg dient verpakkingsmateriaal aan dezelfde eisen te voldoen als de producten die erin verpakt worden. De jaarlijkse audit door DNV GL omvat het British Retail Consortium (BRC) Global Standard voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, ISO 9001 en hygiëne normen. We zijn zeer kritisch in onze self-assessments en streven voortdurend naar verbetering van al onze kwaliteitsstandaarden. Dat onze focus op kwaliteit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat wij de hoogst mogelijke beoordeling (Graad AA) hebben ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials in de verpakkingscategorie: High Hygiëne op het gebied van Flexibele Foliën en Print Processen. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten