Voedseletiketten zijn van essentieel belang in de voedingsindustrie. Voedselveiligheid is het grootste goed in de voedingsindustrie. Dankzij onze diverse certificeringen bent u ervan verzekerd dat onze voedseletiketten geen roet in het eten gooien.

Voedingsindustrie

Voedseletiketten zijn van essentieel belang in de voedingsindustrie. Voedselveiligheid is het grootste goed in de voedingsindustrie. Dankzij onze diverse certificeringen bent u ervan verzekerd dat onze voedseletiketten geen roet in het eten gooien.

Voedseletiketten in de voedingsindustrie

Voedseletiketten zijn van essentieel belang in de voedingsindustrie. Voedselveiligheid is het grootste goed in de voedingsindustrie. Dankzij onze diverse certificeringen bent u ervan verzekerd dat onze voedseletiketten geen roet in het eten gooien. Ons grote assortiment bestaat uit voedsel stickers met diverse beschermlagen en kleefkrachten. Wij kunnen etiketten leveren op een rol, zig-zag gevouwen en op een vel. Door de verschillende soorten kleefkracht kunnen wij etiketten permanent, afwasbaar of afneembaar maken. Maar we kunnen etiketten ook geschikt maken voor in de diepvries. Twijfelt u aan onze kwaliteit? Of weet u nog niet naar welke voedseletiketten uw voorkeur gaat? Bij ons kunt u vrijblijvend een sample aanvragen.

Food labels bij Megaflex

De lijmen die wij gebruiken voor blanco etiketten of bedrukte labels van voedsel etiketten zijn volledig voedselveilig. Of u een etiket voor voedingsmiddelen nu gebruikt in een vochtige omgeving, (vries)koude omgeving of in een droge warme omgeving, Megaflex biedt u voor elke situatie de juiste food labels. De drukkwaliteit en uitstekende plakeigenschappen zorgen ervoor dat ons materiaal van de hoogste kwaliteit is en zeer geschikt is voor een etiket voor voedingsmiddelen. Door de kleefkracht van onze voedseletiketten laten ze niet los en gaan ze niet bubbelen. Maar het is ook belangrijk dat etiketten voor voedsel opvallen, zodat uw klanten bij het zien van de etiketten stoppen om het product te bekijken. Onze etiketten bezitten deze stopkracht. Doordat de etiketten aantrekkelijk, opvallend en leesbaar zijn, zorgen wij ervoor dat klanten bij het winkelschap blijven staan.

Megaflex uw leverancier voor etiketten

Bij Megaflex vinden we kwaliteit belangrijk. Doordat wij de productie in eigen handen hebben zorgen wij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. In ons eigen machinepark hebben wij flexo en digitale persen zodat wij etiketten kunnen maken voor verschillende situaties. Al onze productiematerialen hebben wij op voorraad, zodat we bestelde voedseletiketten snel kunnen leveren. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplagen aan etiketten. Weet u nog niet welk etiket voor voedingsmiddelen u nodig heeft voor uw product? Onze ervaren vakkundige mensen kunnen u adviseren over de benodigde food labels voor binnen- en buitengebruik. U kunt bij Megaflex ook voor etiketten voor ander soort producten terecht, zo hebben wij al veel ervaring in het bedrukken van dranketiketten. Hierbij kunt u denken aan bieretikettenwijnetiketten en andere soorten flesetiketten.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten