Megaflex produceert een veelvoud aan dranketiketten, drankstickers, en drank labels. De drank industrie is in vele disciplines onder te verdelen. Denk hierbij aan de frisdranken in blik of fles, de zwak alcoholische dranken en de sterke dranken.

Dranketiketten

Megaflex produceert een veelvoud aan dranketiketten, drankstickers, en drank labels. De drank industrie is in vele disciplines onder te verdelen. Denk hierbij aan de frisdranken in blik of fles, de zwak alcoholische dranken en de sterke dranken.

Dranketiketten

Megaflex produceert een veelvoud aan dranketiketten, drankstickers, en drank labels. De drank industrie is in vele disciplines onder te verdelen. Denk hierbij aan de frisdranken in blik of fles, de zwak alcoholische dranken en de sterke dranken. Ook kunnen we de zuivelindustrie hierin meenemen. In vele gevallen worden in deze disciplines drank etiketten gebruikt. De materialen die veelal worden gebruikt zijn natlijm etiketten, papieren etiketten en kunststof etiketten. Megaflex heeft een diversiteit aan relaties die drank etiketten gebruiken voor hun producten. Daaraan gekoppeld kunnen we zeggen dat we een ruime ervaring hebben en u dus deskundig kunnen adviseren welke toepassing voor u het best is.

Dranklabels van hoge kwaliteit

Wanneer uw dranken gekoeld moeten worden dan gebeurt het vaak dat de dranketiketten loslaten wanneer ze na enige tijd uit de gekoelde omgeving worden gehaald. Een koele omgeving trekt vocht aan en wanneer er gebruik wordt gemaakt van goedkope toepassingen dan zorgt de kwaliteit van bijvoorbeeld papier dat dit veel vocht opneemt. De lijm wordt aangetast door het vocht en het etiket laat los. Megaflex levert een hoge kwaliteit materialen die vochtwerend zijn. Al onze producten hebben een coating die vuil en vocht tegenhouden. Wanneer er echter een zeer hoge concentratie vocht aanwezig is in uw productieomgeving of opslag, dan adviseren wij hierbij een kunststof variatie. Deze is, mits droog aangebracht, een goed alternatief voor de papieren drank labels.

Dranketiketten in de wijnindustrie

Megaflex levert een diversiteit aan dranketiketten, drank labels en drank stickers voor in de wijn industrie. Zo leveren we etiketten bij diverse domeinen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zelfs de Franse wijnindustrie, die erg kritisch is, heeft onze kwaliteit wijnetiketten ontdekt. De mogelijkheden zijn divers. Of u uw wijn gekoeld of op kamertemperatuur adviseert, de uitstraling van uw product blijft intact. Ook maakt Megaflex bieretiketten. Maakte men in het verleden nog gebruik van natlijm etiketten, stapt men nu over naar het veel milieuvriendelijker kunststof. De flessen worden geëtiketteerd en daarna afgevuld. Voordeel van deze etiketten is dat ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt. Deze drank etiketten zijn van kunststof en zijn bestand tegen vele invloeden van buiten, zoals warmte en kou. Ook worden er vele dranklabels geproduceerd voor de dranken in blik. Het voordrukken van blik is voor kleine aantallen een kostbare aangelegenheid en zodoende zijn dranketiketten, drank labels of drank stickers een mooi alternatief om de kosten in de hand te houden. U kunt hiervoor kiezen uit papieren etiketten of kunststof etiketten.

Persoonlijke drank stickers

Onze flexibele digitale persen kunnen uw product ook een persoonlijke uitstraling geven. Denk hierbij aan dranketiketten met een persoonlijke naam of boodschap. Of een serie etiketten met diverse afbeeldingen. Bijvoorbeeld uw favoriete voetbalclub of uw favoriete stripheld. Kortom hiervoor zijn vele mogelijkheden te bedenken en wij helpen u graag. Wij houden van uitdagingen en praten u graag bij over de mogelijkheden die hierin voor handen zijn. Ook grote aantallen kunnen wij aan. Megaflex heeft onlangs als eerste in de Benelux geïnvesteerd in de nieuwste HP digitale drukpers 8000. Deze pers heeft een hogere druksnelheid waardoor grotere oplagen gepersonaliseerde etiketten met groot gemak weggezet kunnen worden. Kortom; bent u op zoek naar dranketiketten, drank stickers of drank labels dan bent u bij ons op het juiste adres. Laat u verrassen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten